Neler Yeni

Xdrive 15'li vs Xdrive Akıncı

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,353
İsim
Hakan

Hangisi daha iyi? Daha rahat ve kullanışlı.

Captain Pricee

80+ Bronze

Aynasız

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haris uygun
Takip. Kullanım olarak rahat ise bende almayı düşünüyorum fiyatlar gayet uygun geldi.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hawk markasına baktınız mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Hangisi daha iyi? Daha rahat ve kullanışlı.
Ekran görüntüsü 2021-07-15 153354.png

Xdrive 15'li modelini kullanıyorum alırken çok elzem ihtiyaç gibi gelmişti iyi hoş bir havası var ama sadece bu model değil tüm modelleri deri kaplama yaz ayında çok terletiyor eğer marka kompleksin yoksa kolçakları oynayan aşağı yukarı geriye yaslanma özelliği olan fileli koltuklar oluyor onlardan tavsiye ederim

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,353
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xdrive 15'li modelini kullanıyorum alırken çok elzem ihtiyaç gibi gelmişti iyi hoş bir havası var ama sadece bu model değil tüm modelleri deri kaplama yaz ayında çok terletiyor eğer marka kompleksin yoksa kolçakları oynayan aşağı yukarı geriye yaslanma özelliği olan fileli koltuklar oluyor onlardan tavsiye ederim
Hocam deri daha fazla hoşuma gidiyor, eskiden deri oyuncu koltugu kullanıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
yazın terletiyor. ama kışın oturduğun bölge sıcak olduğu için kış da iyi oluyor. kolçaklar sağlam ama değil gibi duruyor. iyi mi değil mi sorusuna gelirsek... iyi. hawk chair da denemek isterdim. ama bu da güzel yani. ama hawk chair oturma yeri daha ince, ama belki daha kalitelidir bilmiyorum. ama 15li de iyi. yazın bende herkeste olduğu gibi terleme olmuyor. çünkü sürekli bilgisayar başından kalkıyorum. mutfağa gidiyorum, diğer odaya geçiyorum, dışarı çıkıyorum vs... ama bi ara 2 saat boyunca kalkmadım hava sıcakken. malum bölge ıslanmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asıl soruyu cevaplamamışım. bence kesinlikle 15li. hem daha fazla yatıyor, hemde bence daha yakışıklı duruyor. aslında 15li daha fazla yatıyor diyorum ama pek de önemli değil çok fazla yatması. bi 10 derece falan yatırıyorum rahat olsun diye, tamamen yatırınca kafan veya boynun yastığa gelmiyor.

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı
Akıncı serisi 15'li serisine göre biraz daha genüş ve sırt uzunluğu fazla olan bir ürün boy ve kilona göre tercih edebilirsin kolçak farkıda var 15'li 2D kolçak Akıncı 3D kolçak şuanda bayram indirimi yapmışlar ihtiyacın varsa seçimini yap kaçırma

Top Bottom