Toryum kullanıyorum memnunum. Boy 184 kilo 82-83çok kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
anladım tufan nasıl sence akdenizde güzele benziyorSancak, toryum ve 15`li iyi modeller değil. Akdeniz`i alabilirsin. Biraz daha bütçen varsa Atak öneririm kendim de kullanıyorum 5 ay oldu alalı şuan için bir sıkıntı yaşamadım. Dayanıklı bir ürün istiyorsan 1453`de düşünebilirsin. 3 Yıl kullandım onuda bir sorununu görmedim.
Tufanda güzel model.an
anladım tufan nasıl sence akdenizde güzele benziyor
Ben xDrive Atak almıştım 2 ay önce ve genel olarak en ucuz malzemeler kullanıldığını gördüm yani geldiğinde verdiğin paraya değmediğini anlıyorsun. Alacaksan kaliteli markalardan al türk firmaları çok kazık sokuyor. Ben bundan sonra hawk future alacaktım alamadım kaldı öyle şuan basit bir fileli dandik koltuk var yetiyor.Xdriver akdeniz alıcam galiba kullanan arkadaşlar var mıdır ?
veya daha iyi bir model bilen ?
baktım atak eski model de değil neden öyle anlamadımBen xDrive Atak almıştım 2 ay önce ve genel olarak en ucuz malzemeler kullanıldığını gördüm yani geldiğinde verdiğin paraya değmediğini anlıyorsun. Alacaksan kaliteli markalardan al türk firmaları çok kazık sokuyor. Ben bundan sonra hawk future alacaktım alamadım kaldı öyle şuan basit bir fileli dandik koltuk var yetiyor.
hawk v serisi öyle future serisi yeni ve kullanan az bütçen yeterse future Al benim tavsiyem.baktım atak eski model de değil neden öyle anlamadım
hawk la ilgili ilerki zamanlarda sorun yaşatıyormuş kararsız kaldım