Neler Yeni

Yardım Xdrive Hangi Model Alınır

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Sancak modelde bel desteği sabitleme özelliği yok bence oyuncu koltuğundaki basit ama en önemli özelliklerden.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Daha 3-4 gün önce 2.300₺'ye 15'li Siyah Kumaş vardı da olmuş 3.000₺

Toryum'u ben de alacağım dönem düşündüm ama o plastik ayak diye pekte sıcak bakmadım. Sana önerim hem metal ayak hem de kumaş bir sandalye bulman. 15'li Siyah Kumaş'ın fiyatı böyle olmuşken bence HAWK'ın modellerine bak.

Kendim 15'li Siyah Kumaş modelinin 2.200₺ falan olduğu zaman almıştım, Toryum ile arasında 50-100₺ fark vardı. Renk detayları Toryum'da daha güzel ancak koltuğu aldıktan 2-3 hafta sonra renk falan pek umurunda olmuyor rahatlığına önem vermeye başlıyorsun, o yüzden 15'li Siyah Kumaş almıştım.

Son düzenleme:

Bilgici Bilim

80+ Bronze
toryum kullanıyorum baya uzunumdur idare ediyor 2 tane var memnunum ama kendimce seni bilemem dez avantajı ayağı olabilir ama muadillerini aratmaz insanca davranırsan zaten kırılmaz benimki kırılmadı
not 15li den daha etli bir sandalye

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
toryum dostum farklı markalar dahil diğerinin tıpkısının aynısını kullandım rahat değil gereksiz pahalı geldi hem onun daha iyi olcağını düşünüyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani toryum diyosun
Daha 3-4 gün önce 2.300₺'ye 15'li Siyah Kumaş vardı da olmuş 3.000₺

Toryum'u ben de alacağım dönem düşündüm ama o plastik ayak diye pekte sıcak bakmadım. Sana önerim hem metal ayak hem de kumaş bir sandalye bulman. 15'li Siyah Kumaş'ın fiyatı böyle olmuşken bence HAWK'ın modellerine bak.
bu adam doğru söylüyo benim tanıdığım bi abim var o o kadar oara harcadı rahat edemedi kendisine koltuk yaptırdı metaldi ne sıcak tutuyodu 800 tl falan harcamıştı oyuncu koltuğu örn 1300 1400tlyken koltuğa o kadar para verceksen markasına değil de parasının hakkını vermesine bakmalısın hayırlı geceler :)

Top Bottom