Sebebini de söylerseniz sevinirim
Ben de hawk kullanıyorum. Oturak kısmı ince olduğu için bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Sanki bir tahtanın üzerinde oturuyorsun gibi, hiç yumuşak değil. Uzun süre oturunca (ben günde 18 saat oturuyorum) kalçanızı acıtmaya başlıyor. Ben oturduğu yere minder koyuyorum o zamanda minder sürekli düşüp duruyor. O şekilde bir çözüm buldum kendimce. Ayrıca bel yastığı kısmı sürekli koltuğun arasına sıkışıp duruyor. Sürekli çekiştirip çıkartmak zorunda kalıyorum.
Amortisörü çok kötü. Ben 2 senede 2 kere amortüsör değiştirdim ve üçüncü amortisörü başka bir siteden aldım. Onu da 1 senedir kullanıyorum ve sattıkları amortisörden daha iyi çıktı.
Koltuğun tekerlekleri ömür boyu garantili yazıyor ama 2 senede benim tekerlekler dökülmeye, hareketini kısıtlamaya başladı. Bende 15 senelik eski bir koltuktan söküp değiştirdim. Öyle kullanıyorum. Sattıkları tekerlekler de kötü.
Yanlışlıkla kendim koltuğun sağ kolçağını kırdım. Aldığım kolçak ise orjinalinden farklı çıktı. Takarken 3 tane olan vidalarından 2 tanesini takabildim. O şekilde kullanıyorum şimdi.
Yani Hawk kalite olarak iyi bir marka değil. Ayrıca yaslandığınız sırt kısmı da tahta gibi. Ben şahsen memnun değilim ama kullanıyorum.