dissendius
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Sebebini de söylerseniz sevinirimhawk kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum
Sebebini de söylerseniz sevinirimhawk kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum
Ben de hawk kullanıyorum. Oturak kısmı ince olduğu için bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Sanki bir tahtanın üzerinde oturuyorsun gibi, hiç yumuşak değil. Uzun süre oturunca (ben günde 18 saat oturuyorum) kalçanızı acıtmaya başlıyor. Ben oturduğu yere minder koyuyorum o zamanda minder sürekli düşüp duruyor. O şekilde bir çözüm buldum kendimce. Ayrıca bel yastığı kısmı sürekli koltuğun arasına sıkışıp duruyor. Sürekli çekiştirip çıkartmak zorunda kalıyorum.Sebebini de söylerseniz sevinirim
Visco sünger eklemek mantıklı mı yoksa gereksiz mi 800 TL fiyat farkı oluyorXdrive kullandım memnun kalmadım arkadaşım 2 farklı hawk kullandı çok şikayetciydi gitti ikea Markus aldı
Şuan bende exvega Andromeda var 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum
Hawkin yeni serisini olan fame ye bakabilirsinArkadaşlar selam. Oyuncu koltuğu alacağım bütçe maksimum 8000 8500. terletmemesi için kumaş tercih edeceğim. Şu an sitelerde indirim var sizce hangi koltuk en ergonomik ve rahat olur? Boyum 177 kilom 85.
![]()
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu Mavi/Siyah
xDrive Toryum profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.www.xdrive.com.tr
![]()
Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v5 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı!www.hawkchair.com
Usta niye ki ben xdrive 15li aldım 4kya zamanında sorunsuzsalıncak gibi kaıycam dıyorsan xdrive alexvega baya hoş duruyo hawk da iyiama fiyat 8.5 dedin öyle olunca hawk biraz daha bütçeyi çıkar exvega al
Gerek yok hocam zaten çok konforlu bir sünger var koltukta yekpare şekilde iskelete giydirilmiş haldeVisco sünger eklemek mantıklı mı yoksa gereksiz mi 800 TL fiyat farkı oluyor
Hocam bi de forumlara genelde baktığımda hep exvegayı gömmüşler kargolama süreci, eksik parça gönderimi ve kalitesizlikle ilgili siz böyle bi durum yaşadınız mı?Gerek yok hocam zaten çok konforlu bir sünger var koltukta yekpare şekilde iskelete giydirilmiş halde
Ben direk İstanbul Bahçelievler de bulunan mağazasından gidip almıştım ve aşırı iligililerdiHocam bi de forumlara genelde baktığımda hep exvegayı gömmüşler kargolama süreci, eksik parça gönderimi ve kalitesizlikle ilgili siz böyle bi durum yaşadınız mı?