Neler Yeni

Exvega Andromeda Vs Xdrive Akdeniz

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
bağdaş kurabilecek genişlikte koltuk az var sanırım ya. Genelde küçük 1.50 kadınlar rahat oturuyo gerçide benim bacak boyum o kadar yoksa bende isterdim :ROFLMAO: şeyi sormuştum uzun kullanımda yıpranma gıcırdama vs sorunları var mı ? Eksileri artılarını belirtebilir misiniz ?
Hocam tekli berjer koltuktan geçince emin ol tek eksisi bağdaş kuramamak berjer çok rahat ama masaya sığmıyor koltuk ben 120 kiloyum kilomdan dolayı oturup kalkarken azıcık ses cikariyor o da normaldir yani onun haricinde bı boyun yastığına yetişemedim bide bel yastığını koyunca yer kalmıyormus gibi hissettim kişisel olarak yastiksiz oturuyorum rahat baya

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Aydın
Hocam tekli berjer koltuktan geçince emin ol tek eksisi bağdaş kuramamak berjer çok rahat ama masaya sığmıyor koltuk ben 120 kiloyum kilomdan dolayı oturup kalkarken azıcık ses cikariyor o da normaldir yani onun haricinde bı boyun yastığına yetişemedim bide bel yastığını koyunca yer kalmıyormus gibi hissettim kişisel olarak yastiksiz oturuyorum rahat baya
anladım hocam çok teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Ben aslında exvega sitesindeki yüzüklerin efendisi temalı pandora modelini düşünüyorum da andromeda da dahil genel olarak fiyatlar çok pahalı bi koltuk için ama bütün piyasa bu şekilde mecburen alacağız ya da almayacağız.Ciddi bir indirime falan girer mi acaba ? Şimdi veririz alırız 1 ay sonra 5-6 bine düşer üzmesin bizi :unsure: 😅

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
anladım hocam çok teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Ben aslında exvega sitesindeki yüzüklerin efendisi temalı pandora modelini düşünüyorum da andromeda da dahil genel olarak fiyatlar çok pahalı bi koltuk için ama bütün piyasa bu şekilde mecburen alacağız ya da almayacağız.Ciddi bir indirime falan girer mi acaba ? Şimdi veririz alırız 1 ay sonra 5-6 bine düşer üzmesin bizi :unsure: 😅
Bayramda aldım ben indirim yoktu ama ekstradan bel yastığı hediye ettiler 2 tane bel yastığım var 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Aydın

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yağız Ali Akman
7500dü galiba öyle bişey
hocam selamlar uzun deneyimleriniz sonucunda alınır mı şuan sizce acıkcası hawk banada cok rahat gelmedi ve 8k civarında, andromeda ise 9k civarı hala alınır mı?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
hocam selamlar uzun deneyimleriniz sonucunda alınır mı şuan sizce acıkcası hawk banada cok rahat gelmedi ve 8k civarında, andromeda ise 9k civarı hala alınır mı?
Hocam rahat benim kilomu taşıyan çok koltuk yoktu ondan tercih ettim geniş rahat bir koltuk belim ağrıyordu ağrım azaldı etkisi olmuştur herhalde sorun varsa sorabilirsin

exvega baya iyi. tavsiye ederim

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yağız Ali Akman
Hocam rahat benim kilomu taşıyan çok koltuk yoktu ondan tercih ettim geniş rahat bir koltuk belim ağrıyordu ağrım azaldı etkisi olmuştur herhalde sorun varsa sorabilirsin
boy kilo acısından sıkıntı olmaz benim için hocam 1.76 boy 80 kilo civarındayım malzeme kalitesi güzel ise almayı düşnüyorum.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Faruk Efe Genç
Exvega vesta kullanıyorum memnunum bence en iyi koltuk markalarından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular