benimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acabaxDrive 15li plus kullanıyorum en az şikayet olan marka şikayet var sitesinde exvega çok sevilmiyordu hawk oturak kısmı ince diyenler çok var türkiyede ilk oyuncu koltuğunu xDrive üretti ben xDrive kullanıyorum öneririm
hangi marka için hawk mıdeneyimim olmadı fakat alan bir yakınım var geçenlerde oturma bölgesinde dikiş açıldı müşteri temsilcisi ile görüştü dakikasında ücretsiz kargo ile göndermesini hemen işleme alınacağını söyleyip daha sonra 0 oturma kısmını gönderdiler
pardon hawk yazmayı unutmuşum evet hawkbenimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi marka için hawk mı
anka 15li plusa göre biraz daha büyük boyun ve kilon kaçsa ona göre alman iyi olur exvega iyi yorumlara pek aldanma içindeki kartta 5 yıldızlı fotoğraflı yorum atanlara 200₺ geri ödeme yapıyorlar ondan dolayı yorumları fazlabenimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acaba
ve 15li plusta 2d kolçak var pek beğenmedim o konuda ankada 3d var bunda 3d olsa tadından yenmezdi açıkçasıbenimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi marka için hawk mı
zaten çok kullanan ve yorum yapan yok sanırım özellikle youtube de pek inceleme göremedimanka 15li plusa göre biraz daha büyük boyun ve kilon kaçsa ona göre alman iyi olur exvega iyi yorumlara pek aldanma içindeki kartta 5 yıldızlı fotoğraflı yorum atanlara 200₺ geri ödeme yapıyorlar ondan dolayı yorumları fazla
bu arada kolçak alabilirsin xdrive sitesinden tabi çok gerek duyuyorsan 185 boyum var anka modelini almayı düşünüyorumve 15li plusta 2d kolçak var pek beğenmedim o konuda ankada 3d var bunda 3d olsa tadından yenmezdi açıkçası