XDRİVE,HAWK,EXVEGA OYUNCU KOLTUK ÖNERİSİ

rh4nE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
90
HANGİ MODELLİ KULLANIYORSUNUZ VE BANA HANGİLERİNİ ÖNERİRSNİZ
BÜTÇEM MAX 6-7K CİVARI

xDrive 15li plus kullanıyorum en az şikayet olan marka şikayet var sitesinde exvega çok sevilmiyordu hawk oturak kısmı ince diyenler çok var türkiyede ilk oyuncu koltuğunu xDrive üretti ben xDrive kullanıyorum öneririm

deneyimim olmadı fakat hawk alan bir yakınım var geçenlerde oturma bölgesinde dikiş açıldı müşteri temsilcisi ile görüştü dakikasında ücretsiz kargo ile göndermesini hemen işleme alınacağını söyleyip daha sonra 0 oturma kısmını gönderdiler

xDrive 15li plus kullanıyorum en az şikayet olan marka şikayet var sitesinde exvega çok sevilmiyordu hawk oturak kısmı ince diyenler çok var türkiyede ilk oyuncu koltuğunu xDrive üretti ben xDrive kullanıyorum öneririm
benimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

deneyimim olmadı fakat alan bir yakınım var geçenlerde oturma bölgesinde dikiş açıldı müşteri temsilcisi ile görüştü dakikasında ücretsiz kargo ile göndermesini hemen işleme alınacağını söyleyip daha sonra 0 oturma kısmını gönderdiler
hangi marka için hawk mı

benimde en fazla aklıma xdrive yatıyor diğer markları yokken bundan 10 sene önce youtuberler xdrive kullanıyordu anka modeli nasıl acaba

hangi marka için hawk mı
pardon hawk yazmayı unutmuşum evet hawk

anka 15li plusa göre biraz daha büyük boyun ve kilon kaçsa ona göre alman iyi olur exvega iyi yorumlara pek aldanma içindeki kartta 5 yıldızlı fotoğraflı yorum atanlara 200₺ geri ödeme yapıyorlar ondan dolayı yorumları fazla

hangi marka için hawk mı
ve 15li plusta 2d kolçak var pek beğenmedim o konuda ankada 3d var bunda 3d olsa tadından yenmezdi açıkçası

anka 15li plusa göre biraz daha büyük boyun ve kilon kaçsa ona göre alman iyi olur exvega iyi yorumlara pek aldanma içindeki kartta 5 yıldızlı fotoğraflı yorum atanlara 200₺ geri ödeme yapıyorlar ondan dolayı yorumları fazla
zaten çok kullanan ve yorum yapan yok sanırım özellikle youtube de pek inceleme göremedim

hawk fab v4 deneyimledim 2-3 yıl boyunca daha sonra razer iskur xl geçtim tavsiye ederim hawktan memnundum

ve 15li plusta 2d kolçak var pek beğenmedim o konuda ankada 3d var bunda 3d olsa tadından yenmezdi açıkçası
bu arada kolçak alabilirsin xdrive sitesinden tabi çok gerek duyuyorsan 185 boyum var anka modelini almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,669
Üyeler
192,455
Son üye
ocuonline
Geri