Neler Yeni

Yardım Xdrive Hira oyuncu koltuğu alınır mı ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Bütçe
7000
Arkadaşlar rica ediyorum bu konuda bilgisi olan, xDrive ve diğer markaları denemiş arkadaşlar geri dönüş yapsın.
Daha önce ofis/oyuncu koltuğu kullanmadım.Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Dik durmakta zorlanıyorum ve Skolyoz'um var.
1.80 boy, 65 kg. En ergonomik, rahat ve konforlu sorunsuz bir koltuk arıyorum.
Amazon'dan alacağım için xDrive tek seçeneğim gibi, sizce alınır mı? Hangisi alınır?
2 aydır düşünmekten, araştırmaktan yoruldum. Bütün konulara da baktım çok kararsızım. Kimisi hawk al geç diyor kimisi xdrive diyor.. 15'li plus ve toryum modelleri de var.

NanyaRevB

80+ Bronze
Uzun süredir hem xDrive hem de Hawk kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Hawk bana göre bir tık daha iyi ancak xDrive da tercih edilebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun süredir hem xDrive hem de Hawk kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Hawk bana göre bir tık daha iyi ancak xDrive da tercih edilebilir.
Teşekkürler , amazon'un kendisi sattığı için xdrive düşünüyorum. Sizce sağlığım ve ölçülerim için en iyisi hangisi olur ?

NanyaRevB

80+ Bronze
Teşekkürler , amazon'un kendisi sattığı için xdrive düşünüyorum. Sizce sağlığım ve ölçülerim için en iyisi hangisi olur ?
Rica ederim, ben 178 cm 75 kg'ım, ben kötü koltuklarda oturunca veya yatınca her yerim ağrır ancak Hawk ve xDrive'da ben böyle bir sorun yaşaladım.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom