MamiKK
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,841
- İsim
- Muhammed
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Beyler Cumartesi akşam sipariş ettiğim ürün Salı günü elime ulaştı, yaklaşık 3-4 saattir pc başındayım soruları alabilirim,
Forumda çok fazla koltuk arayan insan gördüm, binevi akıllarındaki soru işaretlerini gidermek isterim.
Şimdilik başlıca Soru ve Cevapları yazdım aşağıya.
10 Üzerinden Puanlayacak Olursak
İlk izlenim olarak 10 üzerinden bence kesinlikle 8.5,
9 değil 8 değil. Bence indirimde vs alınabilecek bi koltuk, benim gibi 7.6k bayılmak...
Kalitesi ve Süngeri ne durumda?
Süngeri sert bi yapıya sahip,
malzemesi kaliteli diyebilirim.
Ürün ağırlığı nedir?
Kutu ve Kargo bilgisinde 23 KG yazmakta.
Boy KG Nedir?
100KG, 173 boyundayım.
Kurulum için gerekli ekipmanlar var mı?
Vidaları sıkabileceğiniz L somon göndermişler kutu içinde, işimi kolaylaştırdı.
Yatış Pozisyonunda vs Sorun oluyor mu?
yatış pozisyonunda vs denedim devrilme, eğilme, sağa sola yatma vs hiçbişey yok çok sağlam bi izlenim veriyor o konuda.
Kurulum nasıl ve ne kadar sürüyor?
Eksik malzeme gelmedi, Kurulumu 15 dakikamı aldı. Kitapçığı var zaten her şey orada yazıyor.
İlk günden herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
Sağ kolçakta sorun var müşteri hizmetlerine yazdım dönüş bekliyorum.
(Sol kolçak full yukarıya kalkıyor ve üstüne kolumu koyduğum zaman aşağıya çökme/inme/düşme yapmıyor ama sağ kolçak en üst kadameye gelmiyor bile, getirdiğim zamandaysa en ufak baskıya bir kademe aşağıya iniyor, benim gibi detaycı biri kafayı yiyebilir bunun yüzünden.)
Kutu içeriğinde 1 adet 100TL değerinde E-PİN Geliyor bilginiz olsun ama bunu almak için şartları var,
Ürünü aldığınız yerden değerlendirmeniz gerekiyor ve bu değerlendirmeyi SS ile birlikte WP üzerinden XDRİVE a göndermeniz gerekiyor.
**Konu koltukla vakit geçirdikçe daha detaylı güncellenecektir.**
Forumda çok fazla koltuk arayan insan gördüm, binevi akıllarındaki soru işaretlerini gidermek isterim.
Şimdilik başlıca Soru ve Cevapları yazdım aşağıya.
10 Üzerinden Puanlayacak Olursak
İlk izlenim olarak 10 üzerinden bence kesinlikle 8.5,
9 değil 8 değil. Bence indirimde vs alınabilecek bi koltuk, benim gibi 7.6k bayılmak...
Kalitesi ve Süngeri ne durumda?
Süngeri sert bi yapıya sahip,
malzemesi kaliteli diyebilirim.
Ürün ağırlığı nedir?
Kutu ve Kargo bilgisinde 23 KG yazmakta.
Boy KG Nedir?
100KG, 173 boyundayım.
Kurulum için gerekli ekipmanlar var mı?
Vidaları sıkabileceğiniz L somon göndermişler kutu içinde, işimi kolaylaştırdı.
Yatış Pozisyonunda vs Sorun oluyor mu?
yatış pozisyonunda vs denedim devrilme, eğilme, sağa sola yatma vs hiçbişey yok çok sağlam bi izlenim veriyor o konuda.
Kurulum nasıl ve ne kadar sürüyor?
Eksik malzeme gelmedi, Kurulumu 15 dakikamı aldı. Kitapçığı var zaten her şey orada yazıyor.
İlk günden herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
Sağ kolçakta sorun var müşteri hizmetlerine yazdım dönüş bekliyorum.
(Sol kolçak full yukarıya kalkıyor ve üstüne kolumu koyduğum zaman aşağıya çökme/inme/düşme yapmıyor ama sağ kolçak en üst kadameye gelmiyor bile, getirdiğim zamandaysa en ufak baskıya bir kademe aşağıya iniyor, benim gibi detaycı biri kafayı yiyebilir bunun yüzünden.)
Kutu içeriğinde 1 adet 100TL değerinde E-PİN Geliyor bilginiz olsun ama bunu almak için şartları var,
Ürünü aldığınız yerden değerlendirmeniz gerekiyor ve bu değerlendirmeyi SS ile birlikte WP üzerinden XDRİVE a göndermeniz gerekiyor.
**Konu koltukla vakit geçirdikçe daha detaylı güncellenecektir.**