Xdrive mı exvega mı daha mantıklı

Xephonys

80+
Reaksiyon skoru
40
Oyuncu koltuğu alacağım 2 marka arasında kaldım önerilere açığım.
exvega mı daha dayanıklı xdrive mı

exvega yı hiç duymadım xdrive ın https://www.xdriveistanbul.com/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri-siyah-pmu115
bu modelini aldım gayette memnunum sadece plastik kapatma kısımları var sağ ve sol altta onlar fazla sağlam değil odam dar olduğu için dönerken felan sağa sola çarpıyorum sürekli 1 aydır kullanıyorum üründe bir sorun yok sadece o plastik kısımlardan 1 tanesini uğu ile tutturmak zorunda kaldım

Oyuncu koltuğu alacağım 2 marka arasında kaldım önerilere açığım.
exvega mı daha dayanıklı xdrive mı
Bütçe olarak bütće nedir hocam. XDrive Akdeniz vs Andromeda yı karşılaştıracak olursak XDrive ı deneyimlerden biri olarak söylüyorum cidden kaliteli ama Exvega Andromeda nın masaj özelliği falan onu öne çıkaran özelliklerinden.

Bütçe olarak bütće nedir hocam. XDrive Akdeniz vs Andromeda yı karşılaştıracak olursak XDrive ı deneyimlerden biri olarak söylüyorum cidden kaliteli ama Exvega Andromeda nın masaj özelliği falan onu öne çıkaran özelliklerinden.
hocam bütçe 8-10k arası en fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

185 cm 95 kg

hocam bu ürünü düşünüyorum

hocam bütçe 8-10k arası en fazla

185 cm 95 kg

hocam bu ürünü düşünüyorum
Ben Andromeda kullanıyorum baya uzun bı koltuk sırt tarafı o yüzden benim boyum boyun yastigina biraz kısa kalıyor o yüzden boyun yastiksiz kullanıyorum ama sizin boyunuz yeter rahat kullanırsınız bide kadrosu Çelik olduğu için baya sağlam ben yaklaşık 15 aydır falan kullanıyorum kilom 115 falan daha bı sikintisini görmedim hafif gicirdiyor ama normaldir yaglasam geçer büyük ihtimal sormak istediğin bir şeyler varsa sorabilirsin

Rahat olması benim için önemli uzun saatler bilgisayar başında oturuyorum terleme içinde tercihen kumaş istiyorum andromedayı değerlendireceğim çok teşekkür ederim
Ben Andromeda kullanıyorum baya uzun bı koltuk sırt tarafı o yüzden benim boyum boyun yastigina biraz kısa kalıyor o yüzden boyun yastiksiz kullanıyorum ama sizin boyunuz yeter rahat kullanırsınız bide kadrosu Çelik olduğu için baya sağlam ben yaklaşık 15 aydır falan kullanıyorum kilom 115 falan daha bı sikintisini görmedim hafif gicirdiyor ama normaldir yaglasam geçer büyük ihtimal sormak istediğin bir şeyler varsa sorabilirsin

Rahat olması benim için önemli uzun saatler bilgisayar başında oturuyorum terleme içinde tercihen kumaş istiyorum andromedayı değerlendireceğim çok teşekkür ederim
Alabiliyorsanız ya Akdeniz alın ya da Andromeda alın hocam. Hayırlı Olsun şimdiden.

Geri