🔥İndirim 🔥xDrive Oyuncu Koltuğu Bu Gün İndirimde Stokta Son 11 (7.199TL)🔥

Ben 6.800e aldım 1 hafta önce falan toryumu, şuan memnunum. Senin attığın koltuk 2 katı değerinde. Daha iyi olması normal gibi geldi.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Çok mantıklı bir insansın.

Yoksa herkes mercedesin tofaştan daha iyi olduğunu biliyordur herhalde :)
Bravo bir mükemmel tespit daha, çok öngörülü bir insansınız ama kime ne tavsiye vereceğim sizi ilgilendirmez.

Alternatif olarak ZİO'da bakın onlar da da güzel koltuklar var gibi ben denemedim ama güzel duruyor. Mağazası yakınsa bakın derim.
Mesela günlük en az 8 saat iş yapıyorum uzun saatler dayanacak bir şeye ihtiyacım var hangi modeli tavsiye edersin var mıdır bi fikrin veya bana lazım olan oyun sandalyesinden çok ofis koltuğu da olabilir bilmiyorum

Mesela günlük en az 8 saat iş yapıyorum uzun saatler dayanacak bir şeye ihtiyacım var hangi modeli tavsiye edersin var mıdır bi fikrin veya bana lazım olan oyun sandalyesinden çok ofis koltuğu da olabilir bilmiyorum
Bütçe varsa Altay yoksa Atak. Ben atağı kendi kafeme aldım. 3 seneden fazladır kullanıyoruz hem ben hemde müşteriler memnun. Saatlerce oturuyorum bel ağrım yok. Altay bel konusunda daha iyi eğer yaş ve bel ağrısı varsa onu öneririm.

8 saate hiç bi koltuk dayanmaz hocam. en güzeli ofis koltuğu alman

Benim gibi evde pc başında oyun ve iş için baba/tv koltuğu bakanlar var mı burada? Tavsiyeleiniz var mı?

Geri