Ben 6.800e aldım 1 hafta önce falan toryumu, şuan memnunum. Senin attığın koltuk 2 katı değerinde. Daha iyi olması normal gibi geldi.Alternatif olarak ZİO'da bakın onlar da da güzel koltuklar var gibi ben denemedim ama güzel duruyor. Mağazası yakınsa bakın derim.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Çok mantıklı bir insansın.Ben 6.800e aldım 1 hafta önce falan toryumu, şuan memnunum. Senin attığın koltuk 2 katı değerinde. Daha iyi olması normal gibi geldi.
Sağol kardeşim. İnsanlara tavsiye verirken bütçelerine göre verirsin sende. Yoksa herkes mercedesin tofaştan daha iyi olduğunu biliyordur herhaldeHayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Çok mantıklı bir insansın.
Bravo bir mükemmel tespit daha, çok öngörülü bir insansınız ama kime ne tavsiye vereceğim sizi ilgilendirmez.Yoksa herkes mercedesin tofaştan daha iyi olduğunu biliyordur herhalde![]()
Mesela günlük en az 8 saat iş yapıyorum uzun saatler dayanacak bir şeye ihtiyacım var hangi modeli tavsiye edersin var mıdır bi fikrin veya bana lazım olan oyun sandalyesinden çok ofis koltuğu da olabilir bilmiyorumAlternatif olarak ZİO'da bakın onlar da da güzel koltuklar var gibi ben denemedim ama güzel duruyor. Mağazası yakınsa bakın derim.
Mesela günlük en az 8 saat iş yapıyorum uzun saatler dayanacak bir şeye ihtiyacım var hangi modeli tavsiye edersin var mıdır bi fikrin veya bana lazım olan oyun sandalyesinden çok ofis koltuğu da olabilir bilmiyorum
8 saate hiç bi koltuk dayanmaz hocam. en güzeli ofis koltuğu almanMesela günlük en az 8 saat iş yapıyorum uzun saatler dayanacak bir şeye ihtiyacım var hangi modeli tavsiye edersin var mıdır bi fikrin veya bana lazım olan oyun sandalyesinden çok ofis koltuğu da olabilir bilmiyorum
işte ofis koltuğu ama örnek lazım8 saate hiç bi koltuk dayanmaz hocam. en güzeli ofis koltuğu alman