Neler Yeni

🔥İndirim XDrive Tufan Profesyonel Oyuncu Koltuğu 6.599 TL

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
yakın zamanda hawk future black aldım, 11k. Henüz urun gelmedi. Hangisi daha iyidir? Eğer x drive derseniz iade edebilirim. Yada farka değer mi? Kiloyu 55-65 aralığında düşünebilirsiniz. Haftanın 3 gunu evden çalışan birisiyim.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Aydın İgal Gezer
Koltugun kendisi bile obez duruyor nesi guzel :kekw:
1 yıldır kullanıyorum memnunum. Yastıkları rahat, kolcaklar iyi ayarlanabiliyor, uzun oturuşta kalçayı agritmiyor, asansör ve yatırma modu da kullanışlı. Bu sebepleer herhalde yeterli olur güzel olması için. Koltuk biraz fazla büyük ve agresif duruyor bu kişiden kişiye negatif olabilir.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Jiyu
Boyun ve bel ağrıları , sorunları olan birisi için en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisidir acaba ?
dik durmakta zorlanıyorum ve düzleşme var yardımcı olur musunuz ? daha önce oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu kullanmadım hiç..

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
Fiyatı gerçekten iyiymiş,5-6 senedir Xdrive Bora kullanıyorum ufak tefek derisinde çatlamalar hariç bi sıkıntısı yok.Bilemedim alsammı 😅

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Ömer
Fiyatı gerçekten iyiymiş,5-6 senedir Xdrive Bora kullanıyorum ufak tefek derisinde çatlamalar hariç bi sıkıntısı yok.Bilemedim alsammı 😅
5-6 senede mi oldu deride çatlamalar. Ben de biraz endişe ediyordum keşke kumaş mı alsaydım diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: Naex
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,583
Üyeler
162,030
Son üye
yuzugullu
Top Bottom