Neler Yeni

Yardım Xdriver akdeniz almayı düşünüyorum alınır mı ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
Xdriver akdeniz araştırmamın sonunda karar vermiştim 1k zam gelmiş , kulanan arkadaşalar var mı iyi kötü yanını söylesin ?
sizce alınır mı ?

etnetalw

80+ Bronze
Xdriver akdeniz araştırmamın sonunda karar vermiştim 1k zam gelmiş , kulanan arkadaşalar var mı iyi kötü yanını söylesin ?
sizce alınır mı ?
Hawk öneririm kumaş.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Hawk Fab serisine bakabilirsin

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xdriver akdeniz kullanan yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

UP UP UP

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
hawk kullanıyorum öneririm.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiziksel mağazası varsa gidin deneyin hocam koltuk oturmadan alinmaz.
yakınlarda yok denemeden alıcam galiba xdriver akdeniz var aklımda şuan hawk şikayetleri de çok gördüm sert felan diyolar düşünüyorum halen

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
yakınlarda yok denemeden alıcam galiba xdriver akdeniz var aklımda şuan hawk şikayetleri de çok gördüm sert felan diyolar düşünüyorum halen
İnternetten alcaksanız paraya kıyıp XDrive alın bence hawk dediğiniz gibi rahatlık olarak iyi değilmiş geriye XDrive kalıyor tabii bununda illaki sıkıntılı modelleri vardır ama internetten alıncaksa marka alınmalı bence teknik destek iade kısmı uğraştırmasın

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
İnternetten alcaksanız paraya kıyıp XDrive alın bence hawk dediğiniz gibi rahatlık olarak iyi değilmiş geriye XDrive kalıyor tabii bununda illaki sıkıntılı modelleri vardır ama internetten alıncaksa marka alınmalı bence teknik destek iade kısmı uğraştırmasın
senin gibi düşünüyorum xdriver akdeniz bana göre kilo bot oran araştırdım alıcam gibi ilerki zamanlarda indirim yakalasam iyi olurdu :monkahmm:

appyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kubilay Morkoyun
koçtaşta deneme fırsatım olmuştu gerçekten çok konforlu uzun kullanımı bilemem ama kesinlikle inanılmaz rahattı 1.80 - 78 kg yim

Top Bottom