Yardım Xenon far almak istiyorum ama bir problem var

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
Beyler arabaya xenon far takacağız ama şöyle bir problem var stock olan farların açıları ayarlanabilir yani aşağı yukarı gibi, bu xenon farlarda bu mümkün müdür açı ayarlamak yoksa sabit midir?

eğer mümkünse xenon far önerir misiniz?

Farın ayarını ampul değil motor yapıyor. Sen sadece ampulu değiştiriyorsun o yüzden sorun olmaz.
Xenon far içinde en büyük öneri ise farda mercek yoksa takma

Mümkün çünkü far ayarlama takılan ampulümsü şeyde değil, farda onu taktığın yerde. Ama %100 sağlıklı çalışırmı onun için net bişey denemez.

Takmadan önce gereken ayarı ayarla sonra tak olduğu gibi kalsın :D.

Beyler arabaya xenon far takacağız ama şöyle bir problem var stock olan farların açıları ayarlanabilir yani aşağı yukarı gibi, bu xenon farlarda bu mümkün müdür açı ayarlamak yoksa sabit midir?

eğer mümkünse xenon far önerir misiniz?
Mercekli değilse takma yok ben kendime soövdürmek istiyorum diyosan takabilirsin

Xenon far diye piyasa da söyleniyor ama aslında senin aradigin beyaz led far. Xenon muayeneden gecmez karşı tarafin gözünü mahveder.
Arabanda mercek varsa cok rahat ayarlarsin ve odak cizgisi olusur karşı tarafın hic gözünü almaz beyaz led. Mercek olmasa da ayarlanir ama mercege gore biraz daha fazla göz alır

Xenon far diye piyasa da söyleniyor ama aslında senin aradigin beyaz led far. Xenon muayeneden gecmez karşı tarafin gözünü mahveder.
Arabanda mercek varsa cok rahat ayarlarsin ve odak cizgisi olusur karşı tarafın hic gözünü almaz beyaz led. Mercek olmasa da ayarlanir ama mercege gore biraz daha fazla göz alır

Anladım teşekkür ederim

Mercekli değilse takma yok ben kendime soövdürmek istiyorum diyosan takabilirsin
mercekli en iyisi hyundai era aracımıza mercekli lamba taktık gençleştik resmen bukadarmı fark eder.

Arac 2015 model dacia dokker
hocam genellikle heryerde far tasarımı yapan yerler var ordada yaptırabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arac 2015 model dacia dokker
veya kendinden direk mercek led zenon lar oluyor onlardanda alabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/Ampulleri...7&psc=1&mcid=e1afa8e7788f3d068b7de02abf76e683
bu tarzda birşeyde bakabilrsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri