!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
tabii kiAbi tesekkur ederim yardimlarin icin. Yarin sabah temizleyip buraya veya sana ozelden yazabilirim musait isen?
tabii kiAbi tesekkur ederim yardimlarin icin. Yarin sabah temizleyip buraya veya sana ozelden yazabilirim musait isen?
Abi bilgisayarciya goturdum temizledi yagladi fani donmuyor. Adam fani degistirmemizi soyledi.tabii ki
Bir andami oldu? Başka bir fanla denedinizmi?Abi bilgisayarciya goturdum temizledi yagladi fani donmuyor. Adam fani degistirmemizi soyledi.
Ilk gittigimizde cikardi fani bakti bu zaten bozulmus felan dedi. Sonrada temizledi yagladi verdi bana. Taktim bnede calismadi fanlar. Fanın arkasinda bilye tarzı birseyler var onlari gosterdi bana bozulmus felan dedi. Bende gittigidiyordandan bi fan gosterdim bu olur mu diye? Dediki internetden alma. Bu kadar konuşmamız.Bir andami oldu? Başka bir fanla denedinizmi?
Hayir denemedik. Adamin elinde buna olucak bir fan yokdu.Bir andami oldu? Başka bir fanla denedinizmi?
Bende senin gibi dusunuyorumAynı olayı ben de yaşadım bro stok fan ile
Snowman m200 ve termal macun çektim. Şu an max 50 derece görüyorum.
İlk etapta macun ardından cpu fan derim ben.
Bioasdan da ayar yaptım. Bence sogutucu almam lazimModlanmış büyük ihtimalle.
Modlama yetmez biosunuda ayarlamak gerek
Modlama ve bios ayarı sıcaklığı düşürmez demiyorum ama söylenildiği kadar sıcaklık düşüşü olmadı bende.Bend
Bende senin gibi dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bioasdan da ayar yaptım. Bence sogutucu almam lazim
snowman m200 alabilirsin.Bend
Bende senin gibi dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bioasdan da ayar yaptım. Bence sogutucu almam lazim
Snowman m200 yetmez dediler buyuk ihtimal snowman t6 ultra alıcamsnowman m200 alabilirsin.