Grant Imahara
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 492
- İsim
- Kubilay Aktemur
Hocam öncelikle fan takıp dene.Olmazsa soğutucu alırsın ekstradan.Hocam 3 pin girişine de egzoz fanı bağlı maalesef. Sanırım işlemci değiştireyim derken soğutma konusunda baba yiğit bir işlemci almışım. Benim bu sorunu çözmem için o yeşil yerlere mosfet soğutucusu ve ekstra bir fan takmam gerekiyor sanırım değil mi? Başka çaresi yok gibi gözüküyor. Fan eklemem içinde kasa değişmem gerekecek. Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Eğer bir gün sorunu çözebilirsem buraya gelip yazacağım. Bakayım bu aralar çok harcama yaptım eğer bütçem olur ise almaya çalışacağım parçaları. Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler.
Ha hocam birde son olarak ben işlemciyi satın aldığım kişiye de daha bu kule tipi soğutucuyu dahi almadan sormuştum sıcaklık değerlerini ve bana şunları söylemişti.
Thermaltake Jing Intel 1366/1156/775 ve AM3/AM2/AM2 Uyumlu Fiyatı
Thermaltake Jing Intel 1366/1156/775 ve AM3/AM2/AM2 Uyumlu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu soğutucuya sahipmiş. 3.6 Ghz iken boşta 35 yükte maximum 70 derecelerde geziyormuş.
Fan işini para harcamadan yapmak istersen kendin lehim yaparak fan çoklayıcı yapabilirsin.
Sıcaklıkların aslında normal onların bu kadar problem çıkarmaması lazım.
adam 70te çalıştırmışsa demek ki 55-62 derece diyen yazı çokta doğru değil.
İnşallah problemlerin çözülür dostum.