Xeon işlemciler bios mod

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar İntel Xeon e3110 işlemciye sahibim. Arkadaşım biosumu xeon işlemciler için modlamamı önerdi. Biraz araştırdım bu modlama 771 pin işlemcileri 775 pin anakarta takmak içinmiş, benim işlemcim intelin sitesinde yazdığına göre 775 pin olarak gözüküyor ama bu modlamayı xeon işlemciler için yapıyormuşuz benim biosumu modlamam gerekir mi ?

Anakartınız nedir anakartın cpu desteğinde yoksa modlamak gerekir

Merhaba Xeon 5667 işlemcim var Türkiye'de ucuza 1366 anakart bulmak imkansız. Bu işlemcilere modlama yapilirmi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar İntel Xeon e3110 işlemciye sahibim. Arkadaşım biosumu xeon işlemciler için modlamamı önerdi. Biraz araştırdım bu modlama 771 pin işlemcileri 775 pin anakarta takmak içinmiş, benim işlemcim intelin sitesinde yazdığına göre 775 pin olarak gözüküyor ama bu modlamayı xeon işlemciler için yapıyormuşuz benim biosumu modlamam gerekir mi ?
İşlemciniz zaten 775 pin olduğu işlemciye dokunmazsınız, biosu modlarsınız. :)
Tavsiyem Core 2 duo (Çift çekirdek) yada Core 2 quad (Dört çekirdek) bir işlemci almanızı öneririm çünkü xeon işlemcilerin eksileri hem fazla ısınıyor bundan dolayı ek soğutucu gerekli çünkü stok fan yetmiyor, hemde modlama gibi uzun işleri var ama core 2 duo yada quad işlemci alırsanız ne işlemci modlama, ne bios modlama nede ek soğutucu masrafı gibi işlere girmeden işi halledersiniz. ,
Belki anakart bios güncellenir o da fazla bir şey değil zaten hemde ek soğutucu masrafı olmaz şunu 4 çekirdekli 775 pin işlemci daha iyidir piyasada 4 çekirdekli xeon yada quad işlemciden hangisini ucuza bulursanız onu almanızı öneririm lakin bulduğunuz 2 işlemci arasında pek fiyat farkı yok ise xeon yerine quad tavsiyemdir. :D

Geri