Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Arkadaşlar 100₺ almadığım Xeon x5460 250 TL gösteriyor neden bu kadar zam aldı
Userbenchmark intel sponsorlu.Bende var neredeyse Ryzen 5 1600 ayarında bir işlemci. UserBenchmark'a bakabilirsin.Donanım İkinci El ve Sıfır Sunucular, Server Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz Donanım ikinci el ve sıfır sunucular, server donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ayrıca da 1600 ün daha iyi çoklu çekirdek performansı ve ddr4 avantajı var.Bende var neredeyse Ryzen 5 1600 ayarında bir işlemci. UserBenchmark'a bakabilirsin.Donanım İkinci El ve Sıfır Sunucular, Server Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz Donanım ikinci el ve sıfır sunucular, server donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Allah'ım sen beni kör etxeonların değeri anlaşılmaya başlandı ondan fiyatlar arttı x5460 yerine q9500 alabilirsin oda güzeldir
Peki alternatif olarak ne önerirsinizBunlar hep sunuculardan çıkma işlemciler, zamanında çok oldukları için ucuzdu![]()
bu işlemciyi intel socket 1155gla ile uyumlumudurBende var neredeyse Ryzen 5 1600 ayarında bir işlemci. UserBenchmark'a bakabilirsin.Donanım İkinci El ve Sıfır Sunucular, Server Donanımları sahibinden.com'da
q9500 kullanıyorum ben bide overclock yaptım mı uçuyorAllah'ım sen beni kör et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki alternatif olarak ne önerirsiniz
Mesela Xeonun başka serisi ya da farklı bir işlemci
775 pinde kullanılacak
elimdeki bilgissayara bahsettiğiniz işşlemcşileri takabilirmiyimq9500 kullanıyorum ben bide overclock yaptım mı uçuyor
cevap veririmisnq9500 kullanıyorum ben bide overclock yaptım mı uçuyor
Takamazsın anakart 1151pinelimdeki bilgissayara bahsettiğiniz işşlemcşileri takabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap veririmisn