Bende öyle düşünüyorum.garantisiz ürün almaktan mantıklı.amazon cebine giren parayı geri ödüyor. 1000 TL yi zaten devlet vergi olarak alıyor. bu fiyatlara tr den de alırız gibi geliyor bana.ondan beklemedeyim.
garantisiz ürün almaktan mantıklı.amazon cebine giren parayı geri ödüyor. 1000 TL yi zaten devlet vergi olarak alıyor. bu fiyatlara tr den de alırız gibi geliyor bana.ondan beklemedeyim.
Amazondan alındıktan sonra hiç bir sıkıntı yok, adamlar jp den alıyor , kaldı ki amazontr rahat ol rahattt
Amazon bu kartı 5500 e satabiliyorsa demekki harbiden satılabiliyor.7000 küsür fiyat çekenler sağlam kar ediyorlar. Kaldı ki MSRP fiyatı 329 dolar olan bir kart.Dolar artar düşer orası karışık tabi ama 7300 tl neredeyse 500 dolar yapıyor.Amazon 370 dolara satıyor.130 dolar farkla aynı kart.İki taraf da ithal ediyor.Teknobiyotikte işi kurnazlığa döktü. Kurnazlık biraz hafif kalıyor da neyse. Sapphire pulse modelini satışa çıkarıp yavaş yavaş fiyat arttırıyor. Aslında XFX'in Türkiye distribütörü kim onu öğrenip, onlarla iletişime geçip arıza durumunda garantisi geçerli olur mu diye sorsak nasıl olur acaba
Gördüm , forumdakilerin hepsi bunu biliyor zaten çok kişide alışveriş yapıyor, yinede sana kalmış.kral attığım resmi görmedin mi?
Amazon bu kartı 5500 e satabiliyorsa demekki harbiden satılabiliyor.7000 küsür fiyat çekenler sağlam kar ediyorlar. Kaldı ki MSRP fiyatı 329 dolar olan bir kart.Dolar artar düşer orası karışık tabi ama 7300 TL neredeyse 500 dolar yapıyor.Amazon 370 dolara satıyor.130 dolar farkla aynı kart.İki taraf da ithal ediyor.
eğer global garanti olsaydı haberimiz olurdu.mesela evga global garantisi tr de geçiyor.ayrıca donanım haberde kesinlikle görürdüm.amazon mh de söylerdi global garantiyi.Peki biz bunun distribütörünü bulsak ve onunla iletişime geçsek? global garantiden faydalanabiliyor muyuz bunu öğrensek
eğer global garanti olsaydı haberimiz olurdu.mesela evga global garantisi tr de geçiyor.ayrıca donanım haberde kesinlikle görürdüm.amazon mh de söylerdi global garantiyi.
yapacak bir şey yok en azından 1000 tl eksikle alabiliyoruz.garantisiz ürünün bozulmasından iyidir.ya da 800 lira falan fazla verip tr garantili almak var.onda 800 kesin gidiyor.ötekinde 1000 lira eksik alma ihtimali var.yabancı daha ağır basıyor burada.Elektronik ürün sonuçta. 40 gün sonra arıza yapmayacağını bilemeyiz. Gidip 1000 TL eksik almak biraz can sıkıcı olabilir.