Neler Yeni

xfx 6700 xt wattman hatası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Akgül
6700 xt aldım, oyunları 1 saat oynatır fakat ardından wattman hatası alıyorum.
Anakarttan SAM ve AMD radeon yazılımından SAM etkinleştirildi fakat çözüm olmadı.
araştırmalarım sonucu xfx veya sapphire gibi markalar aşırı overclock yaptıkları için düşürmem gerekiyor fakat ne kadar düşüreceğim nasıl düşüreceğim hakkında hiç bir fikrim yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Msi afterburner üzerinden kısabilirsin

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Anakarttan SAM ve AMD radeon yazılımından SAM etkinleştirildi fakat çözüm olmadı.
araştırmalarım sonucu xfx veya sapphire gibi markalar aşırı overclock yaptıkları için düşürmem gerekiyor fakat ne kadar düşüreceğim nasıl düşüreceğim hakkında hiç bir fikrim yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
Keşke NVIDIA tarafından alsaydın keşke neyse, radeon software gir > performans > ayarlanıyor sekmesine giderek oradaki çıkan sözleşmeye kabul ediyorum diyerek uv yapabilirsin.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Driver degistir. 21.7.2 driverini kullanmayi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,989
Üyeler
163,753
Son üye
mahmut89
Top Bottom