Neler Yeni

Asus Dual 6750 Xt Sıfır Ekran Kartı Coi̇l Whi̇ne Ve Wattman Hatası Alıyorum

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Wattman hatasından dolayı ekran kartına zarar gelirmi sence değişim aide sürecine girmelimiyim driver ile çözümmü sağlamalıyım hepimizin büyük problemi okadar para veriyoruz aldığımız sonuç can sıkıyor bir şey olurmu diye düşünüyor insan.
Watmann ekran kartına zarar vermez zaten zarar gelmemesi için Watmann hatası çıkıyor. Google'dan araştırarak bazı çözüm yöntemleri deneyebilirsin

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
amd ekran kartı servıse gıtmeden maalesef sonuca ulasamıyorsunuz msi sıfır kartım ıkıncı servıse gıdısınde sorun cozuldu
en gıcık olduğum olayda o 2. yada 3. gidişinde çözüyolar haftalarca pc siz kalıyoz o yüzden kendim çözmeye çalışıyorum

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Ömer Aslan
en gıcık olduğum olayda o 2. yada 3. gidişinde çözüyolar haftalarca pc siz kalıyoz o yüzden kendim çözmeye çalışıyorum
Evet testleri mi yanlış yapıyorlar bilmiyorum ama bana toplam süre iki ay kayıp oldu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Son sürüm AMD sürücülerinde donanım hızlandırma bozuk. O yüzden hem Windows hem tarayıcınız üzerinden kapatın. Ayrıca alttab yerine win + tab kullanin muhtemelen wattman almazsiniz. Sürücünüzün sürümü son sürüm olsun beta bile olsa çünkü baya hata çözmek için hotfix yayinliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Çakar
Böyle sıfır aldığımız bir kartta ve genel olarak çoğu kişinin bu problemleri yaşaması üzücü.Okadar para veriyoruz kartlara bu sorunlar can sıkıyor kararsız kaldım iade etsem aldığım fiyata aynı kartı bulamayabilirim servise göndersem sıfır aldığım kart daha 1 2 günlük göndermek istemiyorum zarar geleceğini düşünerek asus ne dicek bakalım bu süreçte.
ekran kartını ayrı olarakmı aldın . ben hazır sistemde aldım 6800 coil whine sorunu var ne yapsam bilmiyorum iade sağlarlarmı ?

ayktphlvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Pehlivan
Ben vatandan 10bintl ye asus dual 6750xt aldım. Cw vardı. Servise gönderildi, iade istedim, 5 güne iade alınabilir cevabı verdi asus.

Semow-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Semihcan Elik
Ben vatandan 10bintl ye asus dual 6750xt aldım. Cw vardı. Servise gönderildi, iade istedim, 5 güne iade alınabilir cevabı verdi asus.
10 Kya tekrar bu performansta kart bulamayacağımız için iade etmedim ben sorun çıkarsa garanti göndericem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını ayrı olarakmı aldın . ben hazır sistemde aldım 6800 coil whine sorunu var ne yapsam bilmiyorum iade sağlarlarmı ?
Yok hocam tek kart aldım araştırdım baya bobin sıkışıklığından oluyormuş karta zarar vermiyormuş fps problemi olmuyormuş iade etmedim o yüzden için rahat olsun kartta problem olursa elektronik alet sıfır aldığımız ürünlerde bile olabiliyor garanti gönderirsin.Fiyat performans kartlar aynı emsali rtx kartlar 4 5 milyar fazla o yüzden kullan derim.

DrWaterbender

80+ Bronze
Merhaba sıfır almış olduğum 6750 xt ekran kartı masaüstünde gezinirken ve oyun oynarken wattman hatası alıyorum.Bunun yanı sıra coil whine seside farkettim oyuna girerken.
Araştırmalarım sonucu ve asus ile iletişime geçtim coil whine problem yaratmıyormuş.Fps problemi olursa dönüş sağlayın dediler.Amd wattman hatası ekran kartına zarar verirmi coil whine problemi pas geçelim wattman hatasından dolayı bir problem yaşarmıyım acaba
PSU ne kullanıyorsun?

kırmızışarapp

80+ Silver
Son günlerde baya arttı bu sorunlar. Güncelleme ile çözerler herhalde. Maks amd☕

Semow-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Semihcan Elik

TahinPekmez

80+ Silver
bu zamana kadar watmandan ekran kartı bozulan görmedim, ekran kartınız gücünüde düşürebilirsin o şekildede düzeliyo, zaten watman ekran kartı gücü ayarlayamadığı için yiyo youtubede var frekans hızı düşürme videoları

ne kadara aldın ekran kartını
Bende öyle düşünüyorum. 2500.mhz lere çıkıyor bu sebeple olabilir.

Semow-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Semihcan Elik
Ayni sorunlar dual rx6600xtdede var garantiye göndermek istiyorum ama birsey yapmayacaklari icin göndermeye korkuyorum satmak istiyorum 4.500 gibi fiyatlar geliyor maalesef yapcak bisi coilwhinede kulakligin icine gelcek düzeyde kulağımı tırmalıyor wattman desen oyun keyfimin icine ediyor
Ses rahatsız etmiyorsa gönderme kullan derim bendede sıfır aldım o ses var ama rahatsız etmiyor kasa içinde kaldığı için oynuyorum

amd ekran kartı servıse gıtmeden maalesef sonuca ulasamıyorsunuz msi sıfır kartım ıkıncı servıse gıdısınde sorun cozuldu
Servise göndermek istemedim sıfır almışım niye kargo servis uğraşıyım dedim kendi kendime kartı açaçaklar bide sıfır kart oldu açık kart kullanıyorum bir problem olursa garanti göndercem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom