Eski driver da sorun yoksa ona dönAmd driver güncelleme geldi bilgisayarım ara sıra kendini komple kapatıyor driver yüzünden yapabilir mi
Onu tam sürümünü bilmiyorum da iki üç sürüm düşük yükleyeceğim şimdiEski driver da sorun yoksa ona dön
Aynen öyle yapın hocam hatta nette en iyi driverlar varsa ona bakın işte AMD kartları bu yüzden de sevmiyorumOnu tam sürümünü bilmiyorum da iki üç sürüm düşük yükleyeceğim şimdi
Hocam teknolojik malzemeler işlemci fanı wraith prism bunun rgb kablosunu bi kaç kere sök tak yapmıştım anakarta zarar vermem zor gibi görünüyor sorun neden yapmak biraz zor gibi anakart da olabilir güç kaynağı da olabilirAynen öyle yapın hocam hatta nette en iyi driverlar varsa ona bakın işte AMD kartları bu yüzden de sevmiyorum
Driverdan ise PC açıldığında wattman hatası verebilir PC tam olarak ne zaman kapanıyor? Yükte mı boşta mı belki elektrik az geliyordur baze yapıyorlarAmd driver güncelleme geldi bilgisayarım ara sıra kendini komple kapatıyor driver yüzünden yapabilir mi
Driverdan ise PC açıldığında wattman hatası verebilir PC tam olarak ne zaman kapanıyor? Yükte mı boşta mı belki elektrik az geliyordur baze yapıyorlar
Hocam tamamen mi kapanıyordu yoksa yeniden mi başlatıyorduHocam bende de vardı öyle hata 5600xt de undervolt lu kullanıyordum
Hocam genelde oyun oynarken kapanıyorDriverdan ise PC açıldığında wattman hatası verebilir PC tam olarak ne zaman kapanıyor? Yükte mı boşta mı belki elektrik az geliyordur baze yapıyorlar
Occt indirip PSU testi yapınHocam tamamen mi kapanıyordu yoksa yeniden mi başlatıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam genelde oyun oynarken kapanıyor