Neler Yeni

XFX 6750xt ısınma sorunu

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
Arkadaşlar ağır ya da hafif farketmeden her oyunda birkaç dakikada 80 dereceleri görüyorum. Yani bu ekran kartı için normal midir bu? Yoksa bir sıkıntı olabilir mi?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar ağır ya da hafif farketmeden her oyunda birkaç dakika 80 dereceleri görüyorum. Yani bu ekran kartı için normal midir bu? Yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
Birkaç dakika derken 80 olup hemen iniyormu

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Eren Bilal Cihan
Yok yani hocam hemen çıkıyor anlamında dedim 80 civarında sabitleniyor
Arkadaşın 3060 ındada vardı bu sorun daha dün hallettik, hocam kartı çıkartın güzelce dışını temizleyin mümkünse kompresörle hava tutun bu şekilde 10 derece düşmüştü arkadaşın eğerki buda işe yaramazsa termal macun + ped değişimi yapın

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın 3060 ındada vardı bu sorun daha dün hallettik, hocam kartı çıkartın güzelce dışını temizleyin mümkünse kompresörle hava tutun bu şekilde 10 derece düşmüştü arkadaşın eğerki buda işe yaramazsa termal macun + ped değişimi yapın
Hocam dediğinizi yapcam sağolun ama bu sistemi geçen yaz aldım yani çok da olmadı ama ilk günden beri böyle acaba satın aldığım yeri aramalı mıyım? Yani dedikleriniz işe yaramazsa.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Eren Bilal Cihan
Hocam dediğinizi yapcam sağolun ama bu sistemi geçen yaz aldım yani çok da olmadı ama ilk günden beri böyle acaba satın aldığım yeri aramalı mıyım? Yani dedikleriniz işe yaramazsa.
Temizleme işe yaramazsa direk arayın gönderin kartı yapsınlar bakımını eğerki bi sorun varsada yenisi ile değiştirirler zaten

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
ulaş dursun
XFX 2 fanlı versiyon mu? o modeli ısınıyor bide 6750xt almışsınız OC yapılmış bi model daha da ısınır

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Göktuğ Demircan
ürünü garantiye yollayıp bakım yapmalarını isteyin kartında ısındığını belirtin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri