Birkaç dakika derken 80 olup hemen iniyormuArkadaşlar ağır ya da hafif farketmeden her oyunda birkaç dakika 80 dereceleri görüyorum. Yani bu ekran kartı için normal midir bu? Yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
Yok yani hocam hemen çıkıyor anlamında dedim 80 civarında sabitleniyorBirkaç dakika derken 80 olup hemen iniyormu
Arkadaşın 3060 ındada vardı bu sorun daha dün hallettik, hocam kartı çıkartın güzelce dışını temizleyin mümkünse kompresörle hava tutun bu şekilde 10 derece düşmüştü arkadaşın eğerki buda işe yaramazsa termal macun + ped değişimi yapınYok yani hocam hemen çıkıyor anlamında dedim 80 civarında sabitleniyor
Hocam dediğinizi yapcam sağolun ama bu sistemi geçen yaz aldım yani çok da olmadı ama ilk günden beri böyle acaba satın aldığım yeri aramalı mıyım? Yani dedikleriniz işe yaramazsa.Arkadaşın 3060 ındada vardı bu sorun daha dün hallettik, hocam kartı çıkartın güzelce dışını temizleyin mümkünse kompresörle hava tutun bu şekilde 10 derece düşmüştü arkadaşın eğerki buda işe yaramazsa termal macun + ped değişimi yapın
Temizleme işe yaramazsa direk arayın gönderin kartı yapsınlar bakımını eğerki bi sorun varsada yenisi ile değiştirirler zatenHocam dediğinizi yapcam sağolun ama bu sistemi geçen yaz aldım yani çok da olmadı ama ilk günden beri böyle acaba satın aldığım yeri aramalı mıyım? Yani dedikleriniz işe yaramazsa.
Icini acarsak garanti disi olmuyor muTemizleme işe yaramazsa direk arayın gönderin kartı yapsınlar bakımını eğerki bi sorun varsada yenisi ile değiştirirler zaten
Hayır hocam 3 fanlı olanXFX 2 fanlı versiyon mu? o modeli ısınıyor bide 6750xt almışsınız OC yapılmış bi model daha da ısınır
fan devri kaç 80 derecedeyken? eğer 30 falansa o devri 50ye çekin sıcaklıklar düşer yeterli olurHayır hocam 3 fanlı olan
kasa hava akışı ile ilgili bir sorun olabilir ya da kartın macunu kurumuş olabilirHayır hocam 3 fanlı olan