🔥İndirim XFX Ekran Kartı 8gb Swft 210 Rx6600 5.299'TL

Arkadaşlar Eskilik Yenilik Performansa Mı Bakıyor Sadece ? 70 Model Mustangler İyi Hız Yapıyor Diye Eski Olmuyor Mu Anlamadım ?
Aradan 1 Jenerasyon Geçmiş, 2 Yıl Olmuş Kart Çıkalı Eskimiş İşte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç Tüketimi, Mimari Farkı, Vram Kalitesi, Yeni Gelen Özellikler
Hmm. Neyse Konuşmayı devam ettirmek istemiyorum. İyi Akşamlar.
hocam bakış açısı önemli ama bu fiyata bu performansı veren başka kart yok rx 7xxx serisi yeni çıktı yani rx 5xx/rx 5xxx serisi derseniz anlarızda

bu durumda rtx 3090ti eski bir kart oluyor bu sence mantıklı mı ?
forumda profesyonel insan çok ben bunu gördüm herşeyi ben biliyorum kafasında olanlar vs o yüzden diyaloğa girmemek gerek bu tarz insanlar ile çünkü bizim bildiklerimizi hiçe sayıyorlar herkes yaşı itibariyle yaşına göre bir yerden bilgi almıştır herkese saygı göstermek gerek ama bu çok bilmiş insanlar maalesefki bizim sizin yaşına göre öğrendiklerini hiçe saydıkları için maalesef indirim konusunda bile olay çıkıyor (y)

Arkadaşlar Eskilik Yenilik Performansa Mı Bakıyor Sadece ? 70 Model Mustangler İyi Hız Yapıyor Diye Eski Olmuyor Mu Anlamadım ?
Aradan 1 Jenerasyon Geçmiş, 2 Yıl Olmuş Kart Çıkalı Eskimiş İşte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç Tüketimi, Mimari Farkı, Vram Kalitesi, Yeni Gelen Özellikler
Hmm. Neyse Konuşmayı devam ettirmek istemiyorum. İyi Akşamlar.
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seviyim be abi

Hayır sen abartıyorsun, Eğer bir kartın gücü güncel oyunlara medium grafiklerde yetiyorsa o kart eski değildir eğer ultra da kaldırıyorsa o kadar zaten gayet yeterli bir karttır...
Edit: oyunlarda vaad ettiği performansı halen verebiliyorsa ve güncelleme alıyorsa eski değildir. ( bence )

Eski zaten, Türkiyede Yaşadığın için yeni zannediyorsun.
Eski değil. En güncel orta seri ekran kartı şuan RX 6600/XT-RTX 3060-Ti modelleri. Firmaların şuan bu segmentte yeni kartları yok. Yani en güncel kartlar hala bunlar. Henüz eski nesil bile değiller ki üzerlerine kart dahi çıksa çok eski sayılmayacaklar.

Geri