Xfx rx 5500xt 8gb nasıldır ?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Arkadaşlar bi sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartınkısmında ise xfx rx 5500xt 8gb modelini almayı düşünüyorum ve bu kartın sıkıntılı olduğunu duydum siyah ekrandır ısınma sorunudur vs.. bütün hepsinde dğil bazen çıkıyormuş galiba alsam sıkıntı olurmu hazır sistem alacağım sistem cevaplayan herkese teşekkürler .

Arkadaşlar bi sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartınkısmında ise xfx rx 5500xt 8gb modelini almayı düşünüyorum ve bu kartın sıkıntılı olduğunu duydum siyah ekrandır ısınma sorunudur vs.. bütün hepsinde dğil bazen çıkıyormuş galiba alsam sıkıntı olurmu hazır sistem alacağım sistem cevaplayan herkese teşekkürler .
Kartta sıkıntı yok alabilirsiniz

Xfx 5600xt kullanıyorum güzel markadır 5500xt de güzel karttır güzeldir yani

Fiyata bağlı. fiyat iyiyse 8 çikoteyt sebebiyle alınabilir.

Harika bir kart zaten donanım arşivi youtube kanalında videosu var değiştimi bilmiyorum ama fiyatı 2000tl idi incehesap.comda ben ilk bu kartı almayı düşünmüştüm fakat ikinci el gtx1070-1070ti alabiliyorsun o fiyat bandında bende 1070Ti almaya karar verdim 5500xt ile aralarında dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:
Hocam ısı değerleri felan kaç aşırı ısınma felan olmuyor değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistemin içinde alacağım bu kart hocam
Yok ısınmıyor fan hızı 32 olmasına rağmen 60-70 arası takılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820