XFX RX 5600XT FURMARK

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar dün test sonucunu atmıştım şeyi farkettim 2 saatliik test sonucunda max 79 gördü genellikle 77 78 de takıldı sıcaklık ama fanlar %34 de çalışıyormuş ve boştayken 50 derecede çalışıyor fanlar çalışmıyor bu değerler normal değil mi? Konuyu tekrar açtım hiç cevap alamadığım için kusura bakmayın. Birde bilmiyorum apex legends zorlayan bir oyun mu onu oynadım full grafikler ve discorddan 720p 30fps yayın ile sıcaklık 60 dereceye bile çıkmadan rahatça oynattı. Şimdi crew 2 indiriyorum onda da denicem.
20201212_000319.jpg

Arkadaşlar dün test sonucunu atmıştım şeyi farkettim 2 saatliik test sonucunda max 79 gördü genellikle 77 78 de takıldı sıcaklık ama fanlar %34 de çalışıyormuş ve boştayken 50 derecede çalışıyor fanlar çalışmıyor bu değerler normal değil mi? Konuyu tekrar açtım hiç cevap alamadığım için kusura bakmayın. Birde bilmiyorum apex legends zorlayan bir oyun mu onu oynadım full grafikler ve discorddan 720p 30fps yayın ile sıcaklık 60 dereceye bile çıkmadan rahatça oynattı. Şimdi crew 2 indiriyorum onda da denicem. Alıntıyı görüntüle
hani xfx ısınıyordu ?

Normal ve gayet güzel değerler. 50 derecenin altında çalışmaması normal ve iyi bir özellik/durum.
Kaç fanlı?

Bende de 3 fanlısı var xfx ısınmıyor aslında asus tuf 3 5600 xt fabrika çıkışı 930mv ama xfx 972mv yani fabrika çıkışlı olarak çok voltaj çekiyor

Birde crew 2 de zorlayıp denerim o sıcaklıkları da atarım öğrenmek isteyenler içindr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerler gayet güzel. Bol fps'lerle kullanın!
Çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler hepinize cevaplarınız için

Bende Asus 5500XT var. O 65 derece en yüksek.

Furmark testinde mi 65 leri görüyor, brnm kartta 60 65 e kadar sanırsam fanlar çalışmıyor bile kendim ayarlamak istemedim otomatik kullanıyorum, siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben de de otomatik. Fan çalışma hızı %50 oluyor.

Geri