Anakart olarak hangi modeli önerebilirsin işlemci ryzen 3 3100 bütçem ise 600 tlXFX alt seviye model sayılır soğutma olarak fena değil ama indirim günlerinde üst model almak daha mantıklı.
Nasıl xfx alt model oluyor yurtdışında baya bilinen markaXFX alt seviye model sayılır soğutma olarak fena değil ama indirim günlerinde üst model almak daha mantıklı.
Ben kullanıyorum.Bu ekran kartı nasıl?
Alınır mı ?
XFX RX 570 RS XXX Edition RX-570P4DFD6 4GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 570 RS XXX Edition RX-570P4DFD6 4GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! XFX RX 570 RS XXX Edition RX-570P4DFD6 4GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Allah aşkına hiç kullandın mı kötülüyorsun ?Bizim Palit işte.
Tamam ama sen rx470 kullanmışsın ve tüm markayı kötülüyorsun o zaman asusda önerme tuf serisinde ısınma sorunu varKullandım XFX470 modelini 5-6 ay kullandım ve ColorFul'dan yüksek sıcaklıkları gördüm.
Yok dediğimi görüyor veya TUF önerdiğimi gördün mü?Tamam ama sen rx470 kullanmışsın ve tüm markayı kötülüyorsun o zaman asusda önerme tuf serisinde ısınma sorunu var
Ryzen 5 3600 de önermeyelim içinden çıkan soğutucu yetmiyor ve işlemci ısınıyorYok dediğimi görüyor veya TUF önerdiğimi gördün mü?
Dostum XFX kartları tercih edilme sebebi ucuz olması çok iyi değil.