Neler Yeni

XFX Rx5500 xt 4gb vs 8gb?

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Merhaba, sistem bu hali ile 4.712 TL ve 169 TL'lik kulaklık dahil.
+İşlemci de bir problem yok diye biliyorum.
+Anakartta da sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
+Ram hakkında bir fikrim yok.

!!!+Ekran kartının iyi olduğunu söylediler ancak çok ısındığına dair nadirde olsa şeyler okudum
Software problemi var diyenler vardı doğru mu bilmiyorum.

+SSDde James Donkey sorunlu diye apacer aldım, 240 şimdilik yeter sonra HDD alacağım
+Kasa kısmında psu'suna güvendiğim için corsair seçtim zaten başka bir şey seçilmez

Önereceğiz bir şey varsa bekliyorum, yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Etiketleyip tekrar rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama dün sistem sormuştum tekrar aynı konu açmayayım, bilgili olduğunuz için bir kere daha sorayım çünkü bit kere alacağım için emin olmak istiyorum.
Sizce nasıl? Teşekkür ederim
@AliMert37 @Dontaçhi @TECHNO @Night Uranos @LordHasan @ahmetefeckr @QİKUA @Stanker @baltazar
@Rambo Bıçağı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Etiketleyip tekrar rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama dün sistem sormuştum tekrar aynı konu açmayayım, bilgili olduğunuz için bir kere daha sorayım çünkü bit kere alacağım için emin olmak istiyorum.
@AliMert37 @Dontaçhi @TECHNO @Night Uranos @LordHasan @ahmetefeckr @QİKUA @Stanker @baltazar
@Rambo Bıçağı
Hocam sistemi gayet güzel seçmişsin şimdiden hayırlı olsun hiç üzmez merak etm

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
@Rambo Bıçağı
Sistem fiyatına göre oldukça iyi. İçinde bir kuşku kalmasın. Sistemde sorunlu bir parça yok. Belki kasa önü mesh olan bişey seçilebilirdi fakat seçeneklerde yok maalesef. Kasa da seçebileceklerinin içinde en iyisi diyebilirim (+PSU bakımından)
Eline para geçince de +8 GB ram eklersin 10 numara sistem olur

Şimdiden Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın 🙏 ☺️

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Sistem fiyatına göre oldukça iyi. İçinde bir kuşku kalmasın. Sistemde sorunlu bir parça yok. Belki kasa önü mesh olan bişey seçilebilirdi fakat seçeneklerde yok maalesef. Kasa da seçebileceklerinin içinde en iyisi diyebilirim (+PSU bakımından)
Eline para geçince de +8 GB ram eklersin 10 numara sistem olur

Şimdiden Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın 🙏
Evet maalesef kasa mesh değil ama tam kapalı da sayılmaz, psu ya zaten güvenim tam. İlerleyen zamanlarda fan alırım. Ram den önce 1tb HDD almam lazım. İyi dilekleriniz için teşekkürler :)

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Mert Okuducu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,977