Çözüldü✓ xfx rx6600xt ısınma sorunu

kuZzenN

80+
Reaksiyon skoru
2
herkeze selam arkadaşlar 5 6 aylık bir xfx rx6600xt speed 8gb ekran kartı satın aldım fakat super people ve pubg oynarken yükte 100 110 dereceleri görüyor garantiye yollamam gereklimi garantisi var fakat kutusu yok

Bellekler mi 100 dereceyi görüyor

herkeze selam arkadaşlar 5 6 aylık bir xfx rx6600xt speed 8gb ekran kartı satın aldım fakat super people ve PUBG oynarken yükte 100 110 dereceleri görüyor garantiye yollamam gereklimi garantisi var fakat kutusu yok
100 110 çok fazla knka.Sağlam bir kutu bul hatta onuda çok sağlam bir şekilde balonlu poşet olsun köpük olsun iyice sar kargoya vereceksen o şekilde ver.Benim kasayı ups kargo kenarını mahvetti iyi sarmama rağmen.

msi after 60 70 derece gösteriyor görev yöneticisini açtığımdada 100 110 rakamları görüyorum
Anladığım kadarıyla bellekler 100 dereceleri görüyor msi mech modelide böyle 100 dereceleri görüyor firmalar bu değerleri normal karşılıyor karta bişey yapıcaklarını sanmıyorum boşa göndermiş gibi bişey olursun ama istersen göndermeyi dene

Anladığım kadarıyla bellekler 100 dereceleri görüyor msi mech modelide böyle 100 dereceleri görüyor firmalar bu değerleri normal karşılıyor karta bişey yapıcaklarını sanmıyorum boşa göndermiş gibi bişey olursun ama istersen göndermeyi dene
100 derecede su kaynayıp buhar oluyor nası normal değer kanka

Xfx kendi sitesinde 90 95 dereceye kadar normal demis bilemedim o kadar para verdik bu olay sadece pubg ve sp de oluyor

Xfx kendi sitesinde 90 95 dereceye kadar normal demis bilemedim o kadar para verdik bu olay sadece PUBG ve sp de oluyor
110 dereceye kadar normal sayılıyor, 110'dan sonra kart frekans kısmaya başlar.

Xfx kendi sitesinde 90 95 dereceye kadar normal demis bilemedim o kadar para verdik bu olay sadece PUBG ve sp de oluyor
Radeon Ayarları kısmına girip performans kısmına girip izleme kısmına gel orada 2 tane sıcaklık olmalı. 110 derece olan bağlantı yeri sıcaklığı mi?
Post automatically merged:

110 dereceye kadar normal sayılıyor, 110'dan sonra kart frekans kısmaya başlar.
Bu seviye düşük kartlar için normal değil bu dereceler. Biostar olan model olsa neyse ama hele xfx in bu modeli için sıcaklıklar çok. Rakibi Sapphire pulse 78 hotspot civarı dolanıyor 1400 RPM hızlarda

Bu seviye düşük kartlar için normal değil bu dereceler. Biostar olan model olsa neyse ama hele xfx in bu modeli için sıcaklıklar çok. Rakibi Sapphire pulse 78 hotspot civarı dolanıyor 1400 RPM hızlarda
Kağıt üstünde normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,487
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri