RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,105
Hocam eve gidim gösterecem sana kanitlari şuan okuldan zorKanıt at
Hocam eve gidim gösterecem sana kanitlari şuan okuldan zorKanıt at
Kasanın marka modeli nedir?Abi 100 110 derece oyun oynarken bu seviyelere çıkması abartısız saçma yaz aylarinda 130 140 olacak o zaman servisle görüşmek lazım diye düşünüyorum müdahale edilmesi gereklidir belki
Corsair spec delta 550watKasanın marka modeli nedir?
Camı açıp denedin mi?Corsair spec delta 550wat
Yok denemedim ama bugün denicem servislede görüştüm olmadı yollucam garantiye hocam yine yazarım camı açıp denediğim deCamı açıp denedin mi?
bende 3fanlı (en iyisi olan) dan var xfx 65 i geçtiğini hiç görmedim 55-63 arasında geziyor oyunlardaherkeze selam arkadaşlar 5 6 aylık bir xfx rx6600xt speed 8gb ekran kartı satın aldım fakat super people ve PUBG oynarken yükte 100 110 dereceleri görüyor garantiye yollamam gereklimi garantisi var fakat kutusu yok
aynı kart bende de var full yükte maksimum70- 75 dereceyi görmüşümdür senin kartında bir problem olabilirherkeze selam arkadaşlar 5 6 aylık bir xfx rx6600xt speed 8gb ekran kartı satın aldım fakat super people ve PUBG oynarken yükte 100 110 dereceleri görüyor garantiye yollamam gereklimi garantisi var fakat kutusu yok
Dediğim gibi bana da sorun var gibi geliyor oyun sonucta bu kadar yükselmesi absürt bakalım akşam kasanın yan camını açacağım eğer gene sıcaklık yükselirse direk garantiye yollucamaynı kart bende de var full yükte maksimum70- 75 dereceyi görmüşümdür senin kartında bir problem olabilir
Benim psu 550 wat 80+ bronz bundanda yapar mi acababende 3fanlı (en iyisi olan) dan var xfx 65 i geçtiğini hiç görmedim 55-63 arasında geziyor oyunlarda