Skynel
80+ Gold
Dahası
İlk İzlenim:
Dostlar selam az önce @epica59 un önerisi ile aldığım XG2405 elime geçti öncelikle teşekkür ederim monitör gerçekten harika gözüküyor direk foruma girip bunu yazma gereği duydum hayatım boyunca hiç 144hz kullanıp görmemiş biri olarak ilk açınca lan bu neden böyle desem de hemen ayarlara girip 60Hz olduğunu gördüm ve 144Hz yaptım gerçekten böyle bir akıcılık yok 60Hz kullanan arkadaşlar benim gibi ilk fırsatı olduğunda geçmeli monitöre gelmeden önce altta ki konudan bahsetmek istiyorumKargolama:
Hayatımda ki şuana kadar kullandığım en iyi kargo tecrübesiydi kargo firmasının adı "Kolay Gelsin" Amazondan amazon prime üyeliği ile sipariş ettim dün akşam saat 9:30 civarında ve sabah saat 8:30 da dağıtıma çıktı 10:00 da mesaj geldi mesajın içeriği şu şekilde:İyi günler amazondan verdiğiniz siparişinizi size 2 saat içerisinde getireceğiz aşağıda ki linkten evde olup olmadığınızı teyit et gibi bir link bırakmışlardı
Kargo takip numarasını girdiğinizde kargonuzun nerede olduğunu, aracın plakasını, aracın kimin kullandığını, komşunuza bırakıp bırakmayacağınızı, adresi değiştirip değiştiremeyeceğinizi ve saat kaçta getirip getirmeyeceklerini seçebiliyordunuz gerçekten muazzam ve görünce beni gerçekten memnun etti saat 10:45 gibi de ürünüm geldi ve kurdum
Ürün:
Tabi ki gözüme batan ilk şey yanlarda ki çerçeveler oldu gerçekten incecik çerçeveleri var pivot özelliği çok kullanışlıMonitörü kullanmaya başladıktan sonra 144Hz'in o hızını farkedince aşık oldum diyebilirim acaba 240Hz ve 360Hz nasıldır
Herhangi bir test yapmadım monitöre bana nasıl ve hangi çeşit testleri yapacağımla ilgili yardımcı olabilecek varsa alta yazarsa çok mutlu olurum çok teşekkür ettim.