XG259QNS VS XG259QNG hangisi daha iyi ?

pubg oynuyorum sadece 4070s 7500f sistem dizmeyi düşünüyorum 10 - 15 arası monitör öneriniz varmı 1080p oynayacağım darboğaz olur mu

pubg oynuyorum sadece 4070s 7500f sistem dizmeyi düşünüyorum 10 - 15 arası monitör öneriniz varmı 1080p oynayacağım darboğaz olur mu
yok hocam olmaz da pubg ye 120 yeni geldi sayılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam olmaz da pubg ye 120 yeni geldi sayılır
sadece pubg içinse 240 hz alın ram ve mhz yükseltmeye bakın pubg onları daha fazla yiyor

Dün bu iki monitör arasındaki farkı anlamaya çalıştım o kadar :D Bende QNS modelini alacağım haftaya. 360hz görelim bi neymiş, işlemciyi aldık kullanmıyoruz :D

işlemci nedir ?

2 monitöründe özellikleri yaptığım araştırmalara göre aynı arada 1k fark var o önemli değil fakat benim gözden kaçırdığım yada bulamadığım özelliği var mıdır ?
Aldınızmı acaba? Aldıysanız ölü pixel, ghosting veya coil whine sesi varmı söyleyebilirmisiniz, ben dün gece qns modelini sipariş ettim belki iade ederim kargolanmadan

Krallar kolay gelsin bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorumda qng 2025 olmasına rağmen 1000TL daha ucuz ben anlayamadım hangisi tamamen daha iyi kesin bilgi varmı qns ve qng arasında birini alacağım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri