XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
104
Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı ve siyahlar simsiyahtı buda resimleri. PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldi :D ve direk iade ettim. Renklerin aşağı kalır yanı yok herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi QD-OLED e göre çok doğal ve monitörün heryeri simsiyah ışık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.

Ekler

• IMG_20251206_115958.webp
    IMG_20251206_115958.webp
    115.6 KB · Hit: 12
  • IMG_20251206_115206.webp
    IMG_20251206_115206.webp
    1.3 MB · Hit: 10
  • IMG_20251206_115001.webp
    IMG_20251206_115001.webp
    1.2 MB · Hit: 11
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı ve siyahlar simsiyahtı buda resimleri. PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldi :D renklerin aşağı kalır yanı yok herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi QD-OLED e göre çok doğal ve monitörün heryeri simsiyah ışık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.
Gray Banding nasıl ? Test ettin mi ?

Hayır test etmedim nasıl edebilirim bilmiyorum hocam.
Gri ekran aç bakalım.
Monitör güzel bu arada hayırlı olsun. Diğerine göre renkler de bariz fark var. Ama WOLED deki Gray Banding denilen şey rahatsız edici. Gri sahnelerde çizgilenme ne kadar belli oluyor merak ettim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Gri ekran aç bakalım.
Monitör güzel bu arada hayırlı olsun. Diğerine göre renkler de bariz fark var. Ama WOLED deki Gray Banding denilen şey rahatsız edici. Gri sahnelerde çizgilenme ne kadar belli oluyor merak ettim
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun :) hocam ekran kartım arıza yaptı şuanda PC yok elimde birkaç güne yüklesem bu konuya olur mu sizi etiketlerim. Hocam gri ekranı nereden açabilirim hocam direk windowstan renk olarak mı seçiyim yoksa ölü piksel sitelerden falan mı ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun :) hocam ekran kartım arıza yaptı şuanda PC yok elimde birkaç güne yüklesem bu konuya olur mu sizi etiketlerim. Hocam gri ekranı nereden açabilirim hocam direk windowstan renk olarak mı seçiyim yoksa ölü piksel sitelerden falan mı ?
Youtube a gri ekran yaz oradan da bakabilirsin.
Geçen bir arkadaş söyledi bu sorunu. Gerçekten de reddit te çok fazla konusu açılmış. Gray banding diye bi arat dediğimi anlarsın.
Qd oledlerde siyaha ışık vurunca mor, woled lerde de bu gri sorunu kronik gibi

• Beğen
Youtube a gri ekran yaz oradan da bakabilirsin.
Geçen bir arkadaş söyledi bu sorunu. Gerçekten de reddit te çok fazla konusu açılmış. Gray banding diye bi arat dediğimi anlarsın.
Qd oledlerde siyaha ışık vurunca mor, woled lerde de bu gri sorunu kronik gibi
Evet hocam biliyorum bu sorun çok fazla var woledlerde ama benim bildiğim bu monitörde o sorun yok.

Evet hocam biliyorum bu sorun çok fazla var woledlerde ama benim bildiğim bu monitörde o sorun yok.
Yoksa süper. Ama sen yine de bir bakalım. Alacak arkadaşlara fikir olur

• Muhteşem
Buda videoyu çekmiştim
Diğer konuda paylaşmıştım burada da paylaşiyim

Geri