Neler Yeni

Yardım Xiamo Redmi Note 10 Pro Custom ROM nasıl kurulur?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
Merhaba arkadaşlar. MIUI'den bıktım artık. Sürekli buga giriyor ve batarya artık daha az gidiyor. Daha kullanışlı hızlı ve verimli bir işletim sistemi kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Güncel bir rehber var mı? Veya yardımcı olabilir misiniz?

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Onur Erçakır
Önce Mi Unlock programı ile bootlader ın değiştirilebilmesini sağlamalısın. Sonra telefonu bilgisayara bağlayıp custom recovery göndermelisin telefona. Sonra custom rom u bilgisayara indirmelisin. Sonra recoverye girip bilgisayardaki custom romu sideload ile kurmalısın. Kendi telefonumu böyle yaptım ama deneyiml ideğilim. Çok araştırıp uğraşman lazım. Pek kolay değil ve benim yazdığımdan farklı yöntemlerle de yapılabiliyor. Bilmeyenin kafası karışıyor. Custom recovery ile custom rom u şu siteden bulabilirsin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Önce Mi Unlock programı ile bootlader ın değiştirilebilmesini sağlamalısın. Sonra telefonu bilgisayara bağlayıp custom recovery göndermelisin telefona. Sonra custom rom u bilgisayara indirmelisin. Sonra recoverye girip bilgisayardaki custom romu sideload ile kurmalısın. Kendi telefonumu böyle yaptım ama deneyiml ideğilim. Çok araştırıp uğraşman lazım. Pek kolay değil ve benim yazdığımdan farklı yöntemlerle de yapılabiliyor. Bilmeyenin kafası karışıyor. Custom recovery ile custom rom u şu siteden bulabilirsin.
Cdroid fena değil kullandım.
Pixel experience de olabilir.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Pixel experience de olabilir.
Gelistirici projeyi birakti

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru