Xiamoi Redmi Note 10 Pro Önerir misiniz?

RNAX

80+
Reaksiyon skoru
66
Bütçe
4000
Neden alınır'a bir sürü cevap bulunabilir, o fiyata satılan telefonların çoğundan teknik özellik anlamında üstün bir telefon.
Neden alınmaz'ın tek bir cevabı var bana göre: Xiaomi olması. Stabilite ve arayüz konusunda Samsung ve Oppo ile yarışamıyor.
Bir de Türkiye garanti servisleri çok kötüymüş, alırken garantisi yokmuş gibi kabul edip alın diyorlar.

Neden alınır'a bir sürü cevap bulunabilir, o fiyata satılan telefonların çoğundan teknik özellik anlamında üstün bir telefon.
Neden alınmaz'ın tek bir cevabı var bana göre: Xiaomi olması. Stabilite ve arayüz konusunda Samsung ve Oppo ile yarışamıyor.
Bir de Türkiye garanti servisleri çok kötüymüş, alırken garantisi yokmuş gibi kabul edip alın diyorlar.
Yapmayın hocam redmı note 8 şikayetlerini de birçok kişiye garanti dışı kullanıcı hatası deniyormuş :( Telefona bir şey olsa hiç mi geri alınmaz.

Yapmayın hocam redmı note 8 şikayetlerini de birçok kişiye garanti dışı kullanıcı hatası deniyormuş :( Telefona bir şey olsa hiç mi geri alınmaz.
Apple dışı hemen hemen bütün markaların sorunu aslında bu hocam, ama Xiaomi'lerle alakalı daha çok okuyorum. Her şeye kullanıcı hatası diyorlar. Donanım Haber'de bir arkadaş vardı, adamın Redmi Note 9 Pro telefonunun arka kamerasına toz kaçmış (nasıl bir montaj kaliteleri varsa), servis kullanıcı hatası demiş yollamış:oops:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,840
Üyeler
189,501
Son üye
aruje
Geri