Birden çok nedeni olabilir çözüm olarak hard reset atıp deneyin çözülmez ise rom atmayı deneyin (yurt içi ise garanti gidebilir) bu şekilde çözülmez ise sorun donanım'dandir hocamXiaomi 11T Pro telefonum şarjı %95 de takılıyor %100 olmuyor bunun sebebi ne olabilir çözümü varmı arkadaşlar
Xiaomi koymamıs demek ki. Custom ROM kullandıgım için bende var. Bu 11T de 3. şarj yüzdesi %100 olmayan vaka. Kendi arkadaşımda 11T Pro var onda bile olduöyle bir ayar bulamadım
Xiaomi koymamıs demek ki. Custom ROM kullandıgım için bende var. Bu 11T de 3. şarj yüzdesi %100 olmayan vaka. Kendi arkadaşımda 11T Pro var onda bile oldu
default Mi uygulamaları oluyo mu sizinkindeCustom ROM kullandıgım için bende var
çoğu olmuyordefault Mi uygulamaları oluyo mu sizinkinde
Şu Allahın belası Mi Tarayıcı yüzünden telefona çok sövdümçoğu olmuyor
Bende Note9S var. Mi uygulamarı yok. Ama istersem kamera/galeri gibi uygulamaları kurabilirim. Lakin default google uygulamaları varken gereksiz. Hatta bendeki ROM da Mİ Galeri geliyor kendinden ben onu silip google kurdum. Kamera olarak ise yine Google Kamera kullanıyorumdefault Mi uygulamaları oluyo mu sizinkinde
UAD Gui ile denedin mi devre dışı bırakmayıŞu Allahın belası Mi Tarayıcı yüzünden telefona çok sövdüm
Ne kadar devre dışı bırakmaya çalışsam da bir şekilde aktifleşiyor. Dosyaları, linkleri hangi uygulama ile açacağımı seçeceğim kısmı bug'lıyor.
X3 NFC için nereden bulabilirim ?