256'ya bütçe varsa alınır ama 3K bence değmez.8 128 mi
12 256 mi
kendim xiaomi mi 11t pro kullaniyorum Çok güzel, hızlı telefon fakat xiaomi mi11t de dimenisty işlemci var yani snapdragon 888daha iyi olduğu için realme gt2Sizce hangi telefon alinabilir veya bu fiyat bandinda oyun icin hangi telelfon alinabilir
Isinma yapar mıİsterse en üst işlemciyi koysun xiaomi o yazılım olduğu sürece önermiyorum gt 2 kesinlikle
Öncelikle x 5 proyu oyun için ele geriye kalıyor 11 t ve realme GT 2 bunun cevabida çok basit 15 k param var ama yd alırım kalan paraylada başka bir şey yaparım dersen 11 t alabilirsin ama fan gerekir ısınma yapıyor bunu 11 t kullanıcısi olarak söylüyorum harici olarak yurtiçi ise GT 2 al geç daha iyi direk iki saat açıklamanın bir manası yok yd 11 t alacak isende sana cihazı anlatım bataryası ortalama 1 günü aşırı fazla kullanımda çıkartmıyor ama fazla orta kullanimda çıkartır benim için bu çok önemli değil çünkü zaten sarja kattiktan 30 dk sonra fulleniyor tasarımı çok güzel ekranı güzel kamerası ortalama ne iyi ne kötü kısaca şöyle soyliyim yurt içi ise direk GT 2 al geç yd alım paramda artarsa iyi olur diyorsan 11 t al geç hem yd alırım hem bütçemi komple kullanirim diyorsan 12 t veya 12 t pro oyun için ikiside gt 2 ve 11 t den daha iyi diğer özelliklerden geri kalmıyorSizce hangi telefon alinabilir veya bu fiyat bandinda oyun icin hangi telelfon alinabilir
Aşırı bir ısınma yapacağını sanmıyorumIsinma yapar mı