Xiaomi 11t vs realme gt2

.

• Realme gt2

Oylar: 10 71.4%
  • Xiaomi 11t

Oylar: 4 28.6%
  • Poco f5

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    14

Exdcedy

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
15000
Sizce hangi telefon alinabilir veya bu fiyat bandinda oyun icin hangi telelfon alinabilir

GT 2.

Sizce hangi telefon alinabilir veya bu fiyat bandinda oyun icin hangi telelfon alinabilir
kendim xiaomi mi 11t pro kullaniyorum Çok güzel, hızlı telefon fakat xiaomi mi11t de dimenisty işlemci var yani snapdragon 888daha iyi olduğu için realme gt2

11t memnunum güzelde cihaz ama şuanki fiyatı faiş YD olarak ise alınır

İsterse en üst işlemciyi koysun xiaomi o yazılım olduğu sürece önermiyorum gt 2 kesinlikle

Öncelikle x 5 proyu oyun için ele geriye kalıyor 11 t ve realme GT 2 bunun cevabida çok basit 15 k param var ama yd alırım kalan paraylada başka bir şey yaparım dersen 11 t alabilirsin ama fan gerekir ısınma yapıyor bunu 11 t kullanıcısi olarak söylüyorum harici olarak yurtiçi ise GT 2 al geç daha iyi direk iki saat açıklamanın bir manası yok yd 11 t alacak isende sana cihazı anlatım bataryası ortalama 1 günü aşırı fazla kullanımda çıkartmıyor ama fazla orta kullanimda çıkartır benim için bu çok önemli değil çünkü zaten sarja kattiktan 30 dk sonra fulleniyor tasarımı çok güzel ekranı güzel kamerası ortalama ne iyi ne kötü kısaca şöyle soyliyim yurt içi ise direk GT 2 al geç yd alım paramda artarsa iyi olur diyorsan 11 t al geç hem yd alırım hem bütçemi komple kullanirim diyorsan 12 t veya 12 t pro oyun için ikiside gt 2 ve 11 t den daha iyi diğer özelliklerden geri kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,300
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri