premium derken12 Pro amiral gemisi, 12T amiral olmaya çalışan gibi bir şey. Kamera ve Premium tarafta 12 Pro. Oyun tarafında 12 Pro daha güçlü olabilir ama 12T daha verimli ve daha soğuk çalışır.
yd alcamız için 8k diyebilirizBütçeniz nedir?
Ekran kalitesi, kamera kalitesi, malzeme kalitesi daha iyi.premium derken
ya kardeşim liseye başlıyor sadece haftasonu oyun izni var sence hangi telefonu alalım ya da başka bir model önerir misiniz?Ekran kalitesi, kamera kalitesi, malzeme kalitesi daha iyi.
konuyla alakasız ama çocukları bu şekilde kısıtlamak doğru değil köle gibi klasik türk ailesi işteya kardeşim liseye başlıyor sadece haftasonu oyun izni var sence hangi telefonu alalım ya da başka bir model önerir misiniz?
konuyla alakasız ama çocukları bu şekilde kısıtlamak doğru değil köle gibi klasik türk ailesi işte
Bende 11t kullanıyorum zaten muqBen 11t kullanıyorum PUBG mobile sabit 90fps veriyor 12t de güzeldir
12t alın bence o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 11t kullanıyorum zaten muq
hafta sonu oyun oynomo conko dorsloron koto golorrr!! yav bırakın bu işleri de çocuk oyununuda oynasın dersinide yapsın gelir okuldan yapar dersini oyununu oynar kimi ne bağlar iğrenç bir aile düzeni cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 11t kullanıyorum zaten muq
Yaw tamam isterse oynasın telefon nasılhafta sonu oyun oynomo conko dorsloron koto golorrr!! yav bırakın bu işleri de çocuk oyununuda oynasın dersinide yapsın gelir okuldan yapar dersini oyununu oynar kimi ne bağlar iğrenç bir aile düzeni cidden