byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yorumda 120 oluyor diyen olmuş ,67 si olan 67 oluyor demiş daha ne olcakbu çakma kablolarda 6amper yazsa bile 6 amper olmuyor işte olay o.
Yorumda 120 oluyor diyen olmuş ,67 si olan 67 oluyor demiş daha ne olcakbu çakma kablolarda 6amper yazsa bile 6 amper olmuyor işte olay o.
hocam önceki mesajlarımı okuyun, nedenini açıkladım.Yorumda 120 oluyor diyen olmuş ,67 si olan 67 oluyor demiş daha ne olcak![]()
Bende aldım yavaş bile yapmıyortemuda bitane siparişim yolda ondan umutlar var çünkü resimli yorumlarda 120w Max yazanları gördüm o gelsin bi eğer olursa 5 6 tane daha verrim
120 yazsada 120 değil dediğiniz sanırım onu anlar orjinal 18 dk da oluyor 20 dk yı geçerse 120 yazdığı halde ozaman çakma diye yorumlayıp iade eder diye düşündümhocam önceki mesajlarımı okuyun, nedenini açıkladım.
kesinlikle öyle yapması gerek arkadaşın.120 yazsada 120 değil dediğiniz sanırım onu anlar orjinal 18 dk da oluyor 20 dk yı geçerse 120 yazdığı halde ozaman çakma diye yorumlayıp iade eder diye düşündüm![]()
%90 orjinal ama insan emin olamıyor be usta. çakma çıkarsada param güvende ücreti uçuyor.
Bu orjinal gibi görünüyor.
Profilin yorumları oldukça olumlu, alın en kötü iade edersinizDaha canli renge sahip olan orijinal 120w kablosu, digeri çakma. Alirken buna bakarak alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu orjinal gibi görünüyor.
Profil yorumları baya iyi seviyede ,başka seçenek yokkesinlikle öyle yapması gerek arkadaşın.
%90 orjinal ama insan emin olamıyor be usta. çakma çıkarsada param güvende ücreti uçuyor.
Bencede bu kadar yorum alan birine de güvenilir yaniProfilin yorumları oldukça olumlu, alın en kötü iade edersiniz
Profil yorumları baya iyi seviyede ,başka seçenek yok
İlanı vereni tanımıyom reklam vermiş gibi olmasın. Ama intenrette satan yok. Sahibinde başka satıcı vardır kontrol edin