🔥İndirim XİAOMİ 13 Lansman Özel Fiyat ve Flip Buds Pro Hediye

Tasarım kişisel, batarya testlerine bakmadım doğrudur, Samsung’un ekranı her türlü xiaomi 13’den iyi (bakmadım ama %99 xiaomi’nin ekranını Samsung üretiyor) hızlı şarj konusunda doğru.

Samsung’un kamerası net bir şekilde daha iyi, ön kamerada xiaomi’yi çöpe at gitsin, arayüzü daha stabil ve sorunsuz, her güncellemede geri dönmek ile uğraşmıyorsun, en azından şimdilik S23 çok daha ucuz.
En basitinden sorunlu arayüze 30K verilmez
Sorunlu arayüz fln yok... NOTE 10S kullanıyorum (yani Xiaomi 13 gibi bir amiral geisi falan da kullanmıyorum) her güncelleme geldiğiinde güncelliyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Bu paraya Xiaomi alanın aklından şüphe ederim. Eşeğe altın semer vursalsr eşek yine eşek. Yazılımı çöp. Bitti. Ucus telefonları f/p oluyor iyi donanım koyuyorlar sağolsunlar işimize yarıyor.

Ne palavrası kanka. Arkadaştada var 13 pro benim ki kum gibi adamın ki yağ gibi
Fotografciyim ozellikle dslr makineyle foto crkip her iki telefonla paylastim sonuc her ikisindede kalite dustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonradan fark ettim redmi Pişmanlık olduğunu.
Redmi bencede alinmaz ama o fiyata telefon yok duzgun zaten en iyisi poco ve ya mi almak

Sorunlu arayüz fln yok... NOTE 10S kullanıyorum (yani Xiaomi 13 gibi bir amiral geisi falan da kullanmıyorum) her güncelleme geldiğiinde güncelliyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım.
Sen yaşamadın diye geneli çöpe atamayız. Forumda ve genel olarak arayüz konusunda en çok şikayet edilen marka net şekilde Xiaomi.
Bu kabullenilmiş bir konu.

Xiaomi de kendini bozdu yolundan saptı

inceleme videosu var mı?

Yıllardır her seviyede telefon üretiyorlar, uygun fiyatlı telefonları var diye amiral gemisi üretmesinler mi? Bu yorumlara anlam veremiyorum.
Katılıyorum +1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler ekledim
Hocam lite olan modelde hediye farklıymış ya onu da ekler misiniz belirterek. Kusura bakmayın ilkte dikkat etmemişim.

O kadar para verip de xiaomi almam ya ipone alırım elimde havası olur.

Samsung S20+ gibi komple edge ekran çıkarana kadar telefon almayacağım. S20+ devam. S21,22,23 olmadı. O kadar para verip leş ekran kasa oranına sahip olmak istemem.

Samsung S20+ gibi komple edge ekran çıkarana kadar telefon almayacağım. S20+ devam. S21,22,23 olmadı. O kadar para verip leş ekran kasa oranına sahip olmak istemem.
Xiaomi 13 Pro'nun ekranı S20+ gibi kavisli.
"Samsung, S20+ gibi" demek istediyseniz orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri