Neler Yeni

Xiaomi 13t pro IMEI atılır mı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Yani çalıştığım şirkette ki hemen hemen herkes aynı kişiden aldı, alıyor ama gene de kimseye referans olmam bu konuda. Sadece görüşmek isterseniz numarasını verebilirim.
Herhangi bir kapanma veya başka bir sorun yaşatır mi acaba

Aedcre

80+

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Direnç kaydı güvenilir mi diyorsunuz yani ? Siz kaça aldiniz
Direkt dirençli bir şekilde 16.500 TL.
Telefonun normal piyasası daha fazla zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu hafta bende aldım yurt dışı ürün dirençli geliyor. Fakat içini açan kişi 2 nokta toz bırakmış ama kameraya bir etkisini görmedim.
Tesadüf ki benim kamerada da 2 toz var :D

Direnç için 5bin-8bin arası fiyat veriyorlar. Siz nerde 500 fiyat aldınız acaba.
İmkansız bir durum hocam. Yapacağı şey 5 dakikalık masrafsız bir iş, 5-8 bin isteyemez. Hadi Xiaomi'nın bazı yeni modellerinde anakart çift katmanlı bu yüzden pahalı diyelim o da maks 1000 TL olsun hadi çok para istesin 2000 olsun ama bu rakamlar da çok fazla olur.

Direnç kaydı güvenilir mi diyorsunuz yani ? Siz kaça aldiniz
Güvenilir fakat daha titizlikte yapanlar da var. Bendeki toz kaçırmış ama ısınma veya başka sorun görmedim. İçi açılınca da suya ve toza dayanıklılık özelliği gidiyor. Bu olay serviste içi açılan telefonlarda da olduğu için pek önemsemedim, sonuçta yarı fiyatından daha ucuza kullanıyoruz. Kamera ve işlemci performansına bakacak olursak bu fiyat aralığında mükemmel. Tek tek bantlayıp videoya çekerek yapan ustalar da var onlara yaptırırsanız işin ekstrası olur, güvenilir kullanırsınız.

Benimkinin yanında 67w şarj aleti geldi, çok fark eder mi acaba?
120 watta ortalama 20 dakikada sarj oluyor. 67 watt için 40 dakika civarları olur büyük ihtimal.

Son düzenleme:

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz

İmkansız bir durum hocam. Yapacağı şey 5 dakikalık masrafsız bir iş, 5-8 bin isteyemez. Hadi Xiaomi'nın bazı yeni modellerinde anakart çift katmanlı bu yüzden pahalı diyelim o da maks 1000 TL olsun hadi çok para istesin 2000 olsun ama bu rakamlar da çok fazla olur.

Güvenilir fakat daha titizlikte yapanlar da var. Bendeki toz kaçırmış ama ısınma veya başka sorun görmedim. İçi açılınca da suya ve toza dayanıklılık özelliği gidiyor. Bu olay serviste içi açılan telefonlarda da olduğu için pek önemsemedim, sonuçta yarı fiyatından daha ucuza kullanıyoruz. Kamera ve işlemci performansına bakacak olursak bu fiyat aralığında mükemmel. Tek tek bantlayıp videoya çekerek yapan ustalar da var onlara yaptırırsanız işin ekstrası olur, güvenilir kullanırsınız.

120 watta ortalama 20 dakikada sarj oluyor. 67 watt için 40 dakika civarları olur büyük ihtimal.
5 dakikalık iş olsaydı emin olun herkes yapardı. tek katmanlı olsa da sandığınız kadar basit bir işlem değil.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
5 dakikalık iş olsaydı emin olun herkes yapardı. tek katmanlı olsa da sandığınız kadar basit bir işlem değil.
Uzun zamandır yd ürün satan çoğu yer girişiyor zaten bu işlere. İşleri direkt bu olduğu için çoğu şeyi bilmek zorundalar para kazanmak için. Evet herkesin ustalığı aynı değildir ama 5 dakika lafın gelişi, 1 saat de sürmüyor sonuçta değil mi? Arkadaş 5-8 bin TL direnç attırmak demiş :D saçmalık bu ondan bahsediyorum.

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan

40dakika ise yine kabul edilebilir, 120w hayali kuruyordum üzmedi değil ama. Verdiğiniz cevaplar çok yararlı oldu çok teşekkürler.

Sonuç olarak direnç atınca çift sim normal telefon içinden sıfırlama ve normal telefon içerisinden güncelleme yapabiliyoruz değil mi ?

7. Ay direnç ile 8 ay sonrası direnç arasında fark var mı ?

Teşekkürler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
40dakika ise yine kabul edilebilir, 120w hayali kuruyordum üzmedi değil ama. Verdiğiniz cevaplar çok yararlı oldu çok teşekkürler.

Sonuç olarak direnç atınca çift sim normal telefon içinden sıfırlama ve normal telefon içerisinden güncelleme yapabiliyoruz değil mi ?

7. Ay direnç ile 8 ay sonrası direnç arasında fark var mı ?

Teşekkürler
Telefonları getirirken yanında sarj cihazlarını da getiriyorlar, 67 watt vermesi saçma olmuş. Yani bu cihaza bu kadar para veriyorum ki o da olsun. Neyse ki çok sorun edecek bir şey yok. Şu an sitelerde satılan 120 watt adaptörler sahte, orijinalleri gelince internetten satın alırsın.
Direnç atınca bu cihazda kısacası:
Çift sim oluyor.
Güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor.
Atma zamanı da keyfine göre. 8 ay doldurunca hemen IMEI attıracaksan 7 ay olunca direnç yaptır çünkü 8 ay sonu kapanır ve sene sonuna kadar açılmaz. 4 ay kapalı kalır ama sene başı tekrar sıfırlandığı için gene açılır. 8 ay sonu zaten kapanacağı için 7.ayda yaptırmak daha mantıklı. Yine de kapansa bile içini açıp direnç değişince yine açılır.

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Telefonları getirirken yanında sarj cihazlarını da getiriyorlar, 67 watt vermesi saçma olmuş. Yani bu cihaza bu kadar para veriyorum ki o da olsun. Neyse ki çok sorun edecek bir şey yok. Şu an sitelerde satılan 120 watt adaptörler sahte, orijinalleri gelince internetten satın alırsın.
Direnç atınca bu cihazda kısacası:
Çift sim oluyor.
Güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor.
Atma zamanı da keyfine göre. 8 ay doldurunca hemen IMEI attıracaksan 7 ay olunca direnç yaptır çünkü 8 ay sonu kapanır ve sene sonuna kadar açılmaz. 4 ay kapalı kalır ama sene başı tekrar sıfırlandığı için gene açılır. 8 ay sonu zaten kapanacağı için 7.ayda yaptırmak daha mantıklı. Yine de kapansa bile içini açıp direnç değişince yine açılır.
Teşekkür ederim, şarj işi canımı sıktı %38 de taktım 55 geçiyordu saat, şuan 26 geçiyor 64 olmuş adaptör alsam mı acaba

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz

ilkerkrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker
Direnç atılıyor bootlader kilidi açılınca IMEİ atılıyor bende de 13T Pro var sana bir sorum olacak kamera da leica modları, filigramı ve aktif mi grupta konuş açtım yazan olmamış benim telefonda yok

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Direnç atılıyor bootlader kilidi açılınca IMEİ atılıyor bende de 13T Pro var sana bir sorum olacak kamera da leica modları, filigramı ve aktif mi grupta konuş açtım yazan olmamış benim telefonda yok
Nereden bakıyoruz ben sana söyleyeyim,

Bir kaç gündür kullanıyorum telefondan çok memnunum ama şarj olayı canımı sıktı. İlk kullanım sebebiyle ve eski iPhone 13 ten aldığım zevki verdiği için çok kullanıyorum ama şarjı fullemem 1,5 saat alıyor. Şarj aleti almayı düşünüyorum, şansıma bu olay da benim başıma geldi. Acaba kablo sahte o yüzden mi yavaş şarj ediyor? 67 watta göre bile yavaş çünkü

Ek olarak, ekran 144hz sabitlediniz mi varsayılan mı kullanıyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ardıl akdeniz
Aldım ve geldi sabah. NFC çalışıyor. Güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor hatta son gelen güncellemeyi yaptım. 8 gün bekleyip IMEI atılmış şekilde.
Kamerasında toz var sadece içini açarken kaçırmışlar galiba ama çekiminde bir problem yok. Arka kamera hemen hemen iPhone 13 eşdeğer gibi ama ön kamerayı çok fazla sevmedim yine de kaliteli. Isınma problemi yok şimdilik. %15-100 arasına tam 20 dakikada sarj etti.
Genshin Impact ve PUBG testi yapıcam birazdan. Antutu ölçüp onu da atarım.
Abi nereden aldın ve haala bir sorun varmı

Top Bottom