Neler Yeni

Öneri Xiaomi 14 Pro Geliyor 💥💥💥

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Testlerini inceleyip göreceğiz ve en önemlisi kamera testidir + SD 8gen3 fena

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilemiyorum samsung kampanyalarından da yararlandım bayağı 47,500'e geldi 7k da hediye çeki verdi onunla da saat alacağım
İptale gerek yok ocak-şubatta zaten s24 serisi çıkacak değişim kampanyasıyla ona geçersin belki

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bundan 10 yıl önce 16 gb ram 3 ghz laptoplara nasa bilgisayarları diyerek dalga geçiyorduk, adamlar telefon boyunlarında yapmaya başlamışlar vay be

Artarof

80+ Bronze
İptale gerek yok ocak-şubatta zaten s24 serisi çıkacak değişim kampanyasıyla ona geçersin belki
çok mantıklı, aklıma gelmemişti teşekkür ederim.
o şekilde oluyor mu? Yeni almış olsam da telefonu ya da nasıl desem fiyatta öldürme yapıyor mu?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bilemiyorum samsung kampanyalarından da yararlandım bayağı 47,500'e geldi 7k da hediye çeki verdi onunla da saat alacağım
İyi günlerde kullanın o zaman kafanızı hiç karıştırmayın, 10-15K daha fazla vermeniz gerekecek az para değil bence.

Testlerini inceleyip göreceğiz ve en önemlisi kamera testidir + SD 8gen3 fena
Bu özelliklerde bir cihazın herhangi bir testte geri kalacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi testler ve kullanıcı deneyimleri gelsin lansman fiyatının baya bi üzerine çıkar yok satar bu telefon bence.

Artarof

80+ Bronze
İyi günlerde kullanın o zaman kafanızı hiç karıştırmayın, 10-15K daha fazla vermeniz gerekecek az para değil bence.

Bu özelliklerde bir cihazın herhangi bir testte geri kalacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi testler ve kullanıcı deneyimleri gelsin lansman fiyatının baya bi üzerine çıkar yok satar bu telefon bence.
Teşekkür ederim hocam, konuda telefon bayağı hype alınca içime ukte düşmüştü şimdi rahatladım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Neredeyse bir telefonda olmasını isteyeceğimiz her şeyi eklemişler. %99 titanyum. Iphone gibi kaplama değil.
2024'ün efsanesi olarak kapatır, eğer yeni kendi işletim sistemi HyperOS stabil sorunsuz çalışırsa. Başkada telefon bakan olmaz gibi.
16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip Xiaomi 14 Pro Titanyum modelinin fiyatı 6 bin 499 Çin Yuanı olarak belirlendi. Bu, 889 dolara denk geliyor.
Alıntıyı görüntüle

ÖzellikDeğer
Ekran6.73 inç, 2K, LTPO OLED
Yenileme Hızı1-120 Hz (Dinamik)
Ekran KorumaGorilla Glass Victus
Maksimum Parlaklık3000 nit
HDR DesteğiHDR 10+
İşlemciQualcomm Snapdragon 8 Gen 3
İşlemci Teknolojisi4 nm
İşlemci Çekirdekleri– 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4 – 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 – 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720 – 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520
Grafik BirimiAdreno 750 (Ray Tracing destekli)
Kablosuz Şarj50 W
Kablolu Şarj120 W
RAM Kapasitesi16 GB – LPDDR5x
Depolama Kapasitesi1 TB – UFS 4.0
Pil Kapasitesi4,880 mAh
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı HyperOS
DiğerTitanyum kasa
Telefon özellik olarak mükemmel tasarim olarak çok kötü bence. Samsung s8 ve s9+ ile gelen tasarim bu. Bence tam tersi dikdörtgen tasarıma sahip s23u gibi telefonlar seviyorum. Şuan s22u var bende telefona her baktığımda hayran kalıyorum. Ama nedense oval ekran hiç hoşuma gitmiyor.Muhtmelen gen3 s24'de olacak.
Muhtemel s24 tasarımı;

1698394413386.png

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
HyperOS gerçekten "GÜZEL" olmassa ben Xiaomi almam, aldırmam. Şuan bulunan MİUİ yazılımı gördüğüm en kötü yazılım olabilir. OneUİ, OxygenOS, iOS gibi yazılımların getir götürünü bile yapamaz. Yani fiyatı en iyimser şekilde 40K+ olarak ifade edebileceğim bu telefon yerine gider S23, 13 Pro, ya da Pixel 8 alırım.

YÜZDE BİLMEM KAÇ cpu farkı varmış diye benim için bir telefonun %40-50 sini oluşturan arayüzden VAZ-GEÇ-MEM.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Güzel duruyor, özellikleri kötü değil. Eğer fiyatlandırma doğruysa neden alınmasın ? Bekleyip göreceğiz

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
çok mantıklı, aklıma gelmemişti teşekkür ederim.
o şekilde oluyor mu? Yeni almış olsam da telefonu ya da nasıl desem fiyatta öldürme yapıyor mu?
Yani denemek lazım cihaz hakkında 7-8 adet soru soruyorlar sen seçeneklerden uygun olanı seçiyorsun ona göre fiyat biçiyolar. Tabi cihazı adamlara gönderiyorsun onlar kontrol edip onaylıyor orada ne kadar fiyat kırıyorlar bilinmez

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Telefon özellik olarak mükemmel tasarim olarak çok kötü bence. Samsung s8 ve s9+ ile gelen tasarim bu. Bence tam tersi dikdörtgen tasarıma sahip s23u gibi telefonlar seviyorum. Şuan s22u var bende telefona her baktığımda hayran kalıyorum. Ama nedense oval ekran hiç hoşuma gitmiyor.Muhtmelen gen3 s24'de olacak.
Muhtemel s24 tasarımı;

Alıntıyı görüntüle
Tasarım olarak beni çok rahatsız eden bir durum yok, zaten kavisli ekran severim, kameraların konum ve çıkıntısı tüm üst seviye telefonlarda var. Tabi zevkler renkler tartışılmaz.

HyperOS gerçekten "GÜZEL" olmassa ben Xiaomi almam, aldırmam. Şuan bulunan MİUİ yazılımı gördüğüm en kötü yazılım olabilir. OneUİ, OxygenOS, iOS gibi yazılımların getir götürünü bile yapamaz. Yani fiyatı en iyimser şekilde 40K+ olarak ifade edebileceğim bu telefon yerine gider S23, 13 Pro, ya da Pixel 8 alırım.

YÜZDE BİLMEM KAÇ cpu farkı varmış diye benim için bir telefonun %40-50 sini oluşturan arayüzden VAZ-GEÇ-MEM.
Haklısınız. O kadar para vereceğim elimden düşürmediğim cihaza birde zırt pırt beni yormasını mı çekeceğim.
s24u Şubat gibi duyurulur o zamanda kur ne olur bilinmez. Samsung gerçi bence Türkiye de en iyi fiyat belirleyen firma diyebilirim. Ama kur ve yeni donanımlar eklenmiş cihaza da kalkıp 50k altı fiyat koymaz gibi. O zamana eğer xiaomi 14 pro piyasada bulunurluğunu korur bizde de olursa bence samsunguda ezer geçer.

Son düzenleme:

Artarof

80+ Bronze
Yani denemek lazım cihaz hakkında 7-8 adet soru soruyorlar sen seçeneklerden uygun olanı seçiyorsun ona göre fiyat biçiyolar. Tabi cihazı adamlara gönderiyorsun onlar kontrol edip onaylıyor orada ne kadar fiyat kırıyorlar bilinmez
şu an 31k'dan işlem görüyor, ben ikinci elden satarım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,876
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler