Neler Yeni

- Xiaomi 14 Pro'yu incelediniz mi? MANYAK BİR TELEFON 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
S24 Ultra Bence Daha Güzel Olacak .

@Yavuz Sultan Selim
Harbi S24 Ultra dedin de merak ettim nasıl olacak acep?
Samsung çizgisini hiç bir zaman bozmadı ve iyi gidiyorda. Gene iyi bir şey çıkartacaktır eminim ama İlkbahar zamanı çıkartıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laf atmak gibi olmasın ama bir kesim PUBG üzerinden cihazlara puan verdikleri için daha iyi diyorlar. Epey yorumları mesela. Adamlar için telefon şarjı uzun gidip PUBG 90 120 neyse o FPS'de oynatması. Yazılım malzeme kalitesi etken değil.
O zaman işin rengi değişir :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hocam ben size şunu söyleyeyim, S23 FE incelemelerini izledim, inceleyenler dedi ki exynos 2200 s22 serisindeki gibi ısınmıyor yeni soğutma ve optimizasyon ile çözmüşler. Cihazı aldım, cihaz deafult ılık çalışıyor :D Exynosun ısınmayan hâli buymuş yani :) Tabi s20fe exynos kadar ısınmıyor ama yine de ısınma var. Ben bu exynos olayından tüm ümidi kestim, sentetik testi geçtim reel incelemeleri geçtim elime alıp bizzat denemeden inanmam.
S23 FE benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Abicim S23 FE S22'den daha kısıtlı bir yazılıma sahip. Pro Video'da tüm kameraları kullanama. 120FPS olmasın. 1080P 60FPS sadece ana kamera çekim yapabilsin. Anneme ve babama A54 aldım aynı cihazlar baktığın zaman. S20 FE'm hala S23 FE'den daha şık bir cihaz kim ne derse desin. S22 alırım S23 FE almam..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Laf atmak gibi olmasın ama bir kesim PUBG üzerinden cihazlara puan verdikleri için daha iyi diyorlar. Epey yorumları mesela. Adamlar için telefon şarjı uzun gidip PUBG 90 120 neyse o FPS'de oynatması. Yazılım malzeme kalitesi etken değil.
hocam pubg mobile oynayan (bnde dahil) malzeme kalitesi pek umrunda olmuyor ekran hz 120 olup fps 90/120 verdikten sonra sarj hızıda 67w üstü olsun fazlasıyla süper olur ve kamera ilgilendirmez pek (bn şuan emülatörüm ama mobil oynadığım zamanlarda tabi pek hızlı sarj fln yoktu 30fps idim şuan 90 ama eskinin yeri asla değil :( )

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Harbi S24 Ultra dedin de merak ettim nasıl olacak acep?
Samsung çizgisini hiç bir zaman bozmadı ve iyi gidiyorda. Gene iyi bir şey çıkartacaktır eminim ama İlkbahar zamanı çıkartıyor

O zaman işin rengi değişir :D
S24 serisi için tahminimce 10X ve 3X telephoto lensler artık tarih olacak. %80 5X düşük diyaframlı büyük sensörlü bir lens koyup devam edecekler. Evet zoom için Samsung mükemmel ama kullanıcılar arasında yumuşak geçiş artık çok konuşuluyor hayliyle bu kadar çok kamerayı senkron ve optimize etmek zor. 3 kamera bir de Lidar gibi bir sensör ile gelir. Performans olarak Samsung çok iddialı.

hocam PUBG mobile oynayan (bnde dahil) malzeme kalitesi pek umrunda olmuyor ekran hz 120 olup fps 90/120 verdikten sonra sarj hızıda 67w üstü olsun fazlasıyla süper olur ve kamera ilgilendirmez pek
Benim için tamamen orada kopuyor halat. Ben telefonda oyun oynamadığım için performanstan çok bana verdiği hizmet daha önemli.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
S24 serisi için tahminimce 10X ve 3X telephoto lensler artık tarih olacak. %80 5X düşük diyaframlı büyük sensörlü bir lens koyup devam edecekler. Evet zoom için Samsung mükemmel ama kullanıcılar arasında yumuşak geçiş artık çok konuşuluyor hayliyle bu kadar çok kamerayı senkron ve optimize etmek zor. 3 kamera bir de Lidar gibi bir sensör ile gelir. Performans olarak Samsung çok iddialı.

Benim için tamamen orada kopuyor halat. Ben telefonda oyun oynamadığım için performanstan çok bana verdiği hizmet daha önemli.
o konuda samsung ve apple diğer markaları ezip geçiyor ama oyun oynayan birisi apple asla bakmamalı yoksa telefon ırk değiştirebilir ! samsung daha iyi oyunda ama her 2 telefonda kaliteli soğutma ister yoksa telefonla havale geçirmek garanti olur

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Telefonlar PC lere çakacak desene 🤣
Şaka maka bi yana Mi 9T pro (Snapdragon 855) bile tüm oyunları ultrada oynatabiliyorken bu güç fazla ya 🤣

Bi 6K olmalıydı...
Ben qualcoom Snapdragon 860 kullanıyorum çok hızlı hala bu abartı olmuş 😬

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
o konuda samsung ve apple diğer markaları ezip geçiyor ama oyun oynayan birisi apple asla bakmamalı yoksa telefon ırk değiştirebilir ! samsung daha iyi oyunda ama her 2 telefonda kaliteli soğutma ister yoksa telefonla havale geçirmek garanti olur
Hele ki Titanyum ile gövde gösterisi yapan 15 Pro (metal soğutmayı 1 gram için iptal eden) ile oyun oynayanlar için mükemmel seçenek XD

Yav benim dediğim gibi almazsan zaten normal :D atayım faturaya bak 47.500TL verdim. 7.000 hediye çeki de onlar verdi.
Ben hala neden sitesinde indirim var diyerek sitesinden baktığını anlamadım. Hepsiburada'da 47k 256 versiyonu. Biraz ihtiyaç kredisi biraz nakit ile değerlendirilebilir aslında.

Artarof

80+ Bronze
Hele ki Titanyum ile gövde gösterisi yapan 15 Pro (metal soğutmayı 1 gram için iptal eden) ile oyun oynayanlar için mükemmel seçenek XD

Ben hala neden sitesinde indirim var diyerek sitesinden baktığını anlamadım. Hepsiburada'da 47k 256 versiyonu. Biraz ihtiyaç kredisi biraz nakit ile değerlendirilebilir aslında.
s23ultra almak istiyordu, ben de uyguna getirebilmesi için ona yöntemini açıkladım. 512gb versiyonu samsung'un kendi sitesinden öğrenci indirimi ve samsung week kullanarak 47.500TL'den aldım. Üstüne 7.000TL hediye çeki aldım. Ekonomik durumu el verişli değilse de tabi kendi bütçesine uygun olanı seçmeli, ama tavsiyem bu fırsat çok iyi imkan varsa kaçırmasın.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
s23ultra almak istiyordu, ben de uyguna getirebilmesi için ona yöntemini açıkladım. 512gb versiyonu samsung'un kendi sitesinden öğrenci indirimi ve samsung week kullanarak 47.500TL'den aldım. Üstüne 7.000TL hediye çeki aldım. Ekonomik durumu el verişli değilse de tabi kendi bütçesine uygun olanı seçmeli, ama tavsiyem bu fırsat çok iyi imkan varsa kaçırmasın.
Orası öyle tabii. Ben de baktım sadece telefonu versem ne kadar gelir diye normal fiyatlara denk geliyor :D. Telefonu satıp alsam daha ucuza geliyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu

zengin çocuğu telefonuyla uzun süre oyun oynadı eli 2. derece yanık haberiyle bunu da yaparsa yapan Show haber yaparxd

6.15 te 45 derece yine iyi ama gerçek mi yoksa işin içine başka şeyler mi var ama bn daha fazla bekliyordum 50 derece fln

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
HyperOS güzel olmadığı sürece isterlerse 9263726 nit, snapdragon 837728262 gen 9263726 koysunlar önemli değil.

Şuan ki MIUI berbat. HyperOS geliyor güzel olmasa fıs

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Ben bu telefonu beklerim valla 1,5 saattir detaylıca araştırmadığım bir şeyi kalmadı. Mekik yapmışlar resmen.
3000 Nit parlaklık ile rekor kırıldı! + Snapdragon 8 gen 3 manyak bir performans + iPhone bunun yanında tırt kalır hacı.
Ulan eğer 40.000 yi geçmezse vallahi bunu alacağım. Full Titanyum (@Perfectshot06 , @TİTAN. , @şahin doğan ...)

ÖzellikDeğer
Ekran6.73 inç, 2K, LTPO OLED
Yenileme Hızı1-120 Hz (Dinamik)
Ekran KorumaGorilla Glass Victus
Maksimum Parlaklık3000 nit
HDR DesteğiHDR 10+
İşlemciQualcomm Snapdragon 8 Gen 3
İşlemci Teknolojisi4 nm
İşlemci Çekirdekleri– 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4 – 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 – 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720 – 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520
Grafik BirimiAdreno 750 (Ray Tracing destekli)
Kablosuz Şarj50 W
Kablolu Şarj120 W
RAM Kapasitesi16 GB – LPDDR5x
Depolama Kapasitesi1 TB – UFS 4.0
Pil Kapasitesi4,880 mAh
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı HyperOS
DiğerTitanyum kasa
Titanyum olması çok güzel olmuş ama ben hep kılıf kullandığım için bütün telefonlar aynı geliyor bana :D.

Sd 888 kullandım çok stabildi. Şimdiki telefonumda exynos 2200 var ısınıyor. Bence samsung çift işlemci politikasından vazgeçmeli. Xiaomi ise hiç riske girmiyor sd yapıştırıyor her telefona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,655
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn