Neler Yeni

- Xiaomi 14 Pro'yu incelediniz mi? MANYAK BİR TELEFON 🔥🔥

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Ömer Murat KARACA

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
S23 Ultra'dan vazgeçip bunu alırım
Bence S23 Ultra alman daha iyi. Fanboyluk değil kesinlikle yanlış anlama. Ama Xiaomi yeni arayüz ile geliyor daha ham. Bugları olacak. Keşke şu olsa dediğin bir özellik olur mu bilmem ama S23 Ultra TR şartlarında alınabilecek en uygun fiyatlı cihaz olabilir. Samsung'un TR fiyatlandırması <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biliyorum, performans farkını sormuştum .d Ha derseniz şimdiden bilemeyiz diye ben de sadece tahmini merak ettim
Samsung S24 serisinde SD 8 GEN 3 kullanacak ammaa, Exynos da S24 Serisi ile geri geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
Bence S23 Ultra alman daha iyi. Fanboyluk değil kesinlikle yanlış anlama. Ama Xiaomi yeni arayüz ile geliyor daha ham. Bugları olacak. Keşke şu olsa dediğin bir özellik olur mu bilmem ama S23 Ultra TR şartlarında alınabilecek en uygun fiyatlı cihaz olabilir. Samsung'un TR fiyatlandırması <3

Samsung S24 serisinde SD 8 GEN 3 kullanacak ammaa, Exynos da S24 Serisi ile geri geliyor.
Knk sıfırı şuan 57.999 ₺ ve kredi ile bana geri dönüşü 88 bin tl olacak buna ne dersin? :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet

Exynosun bu sene asla sd8 gen3 ile aşık atmasını beklemiyorum. En azından ultrada exynostan uzak durmaları lazım, performans ve kabiliyet farkı beklediğim gibi normalden büyük olursa Samsung kendini rezil eder. Samsung'un bir süre exynosu S serilerinden uzak tutup geliştirmesi gerekiyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Exynosun bu sene asla sd8 gen3 ile aşık atmasını beklemiyorum. En azından ultrada exynostan uzak durmaları lazım, performans ve kabiliyet farkı beklediğim gibi normalden büyük olursa Samsung kendini rezil eder. Samsung'un bir süre exynosu S serilerinden uzak tutup geliştirmesi gerekiyor.
Sentetik testlerde olağan üstü sonuçlar veriyor şu an Exynos. Verimlilik ne durumda olacak acaba?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Sentetik testlerde olağan üstü sonuçlar veriyor şu an Exynos. Verimlilik ne durumda olacak acaba?
Hocam ben size şunu söyleyeyim, S23 FE incelemelerini izledim, inceleyenler dedi ki exynos 2200 s22 serisindeki gibi ısınmıyor yeni soğutma ve optimizasyon ile çözmüşler. Cihazı aldım, cihaz deafult ılık çalışıyor :D Exynosun ısınmayan hâli buymuş yani :) Tabi s20fe exynos kadar ısınmıyor ama yine de ısınma var. Ben bu exynos olayından tüm ümidi kestim, sentetik testi geçtim reel incelemeleri geçtim elime alıp bizzat denemeden inanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
S23 alma zaten bekle bunu al veya gt5 pro al pil ömrü daha iyi.
Sadece pil açısından mı? xD Bu arada Realme telefonlar fena sayılmaz evet GT5 Pro'nun öne çıkan özellikleri neler? Kamerası nasıl? vs vs bi araştırmam lazım çünkü benim hiç Realme ile işim olmadı ve araştırmadım da

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Sadece pil açısından mı? xD Bu arada Realme telefonlar fena sayılmaz evet GT5 Pro'nun öne çıkan özellikleri neler? Kamerası nasıl? vs vs bi araştırmam lazım çünkü benim hiç Realme ile işim olmadı ve araştırmadım da
Laf atmak gibi olmasın ama bir kesim PUBG üzerinden cihazlara puan verdikleri için daha iyi diyorlar. Epey yorumları mesela. Adamlar için telefon şarjı uzun gidip PUBG 90 120 neyse o FPS'de oynatması. Yazılım malzeme kalitesi etken değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,825
Üyeler
161,505
Son üye
kad0
Top Bottom