Bu insanın cebini fena yakar. Neyse Irak'tan felan kaçak getirtmenin yolunu ararız bizde 20K İMEİ at geç kullan işteXiaomi 13 Pro 55K oradan tahmin yürüt .
Sen şuan ne kullanıyorsun ve kaç gram? (Tahminim iPhone)
Zaten bu yasal hali hocam, kaçak imei attırmıyorsun.Türkiye'de yasal olarak normal satışta ne kadara satılır?
Yok iPhone cihaz sevmem ben. Oneplus 8T var emektar oldu artıkBu insanın cebini fena yakar. Neyse Irak'tan felan kaçak getirtmenin yolunu ararız bizde 20K İMEİ at geç kullan işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen şuan ne kullanıyorsun ve kaç gram? (Tahminim iPhone)
230GR Titanyum, 223GR ya alüminyum ya paslanmaz çelik bakmadım lansmana. Ama ısırılmış elma gibi titanyum deyip sadece 3mm çerçeve koymamışlar tüm kasa titanyum. Zamanında Samsung'un başlattığı MP pazarlaması gibi Titanyum da pazarlama tekniği ile girdi piyasaya.
Ee tamam işte ona bile razıyım. Yok 50 bini geçer felan diyenler varZaten bu yasal hali hocam, kaçak imei attırmıyorsun.
Eğer türk satıcıları saçma sapan fiyat belirlemezlerse 700 dolardan alacağımız için türkiye telefon vergilerini (trt, kdv, ötv vb...) eklediğimizde yine yaklaşık 40-42k gibi bir fiyata almamız gerekiyor.
Yurt dışı alırsan 40K ya çözersin. TR'den alırsan o olur sana 60-70k .dEe tamam işte ona bile razıyım. Yok 50 bini geçer felan diyenler var
Geçebilir hocam ona ben bir şey diyemem. O tamamen bizim türk dolandı- pardon satıcılarımızın kar marjıdır. Normalde vergilerini hesapladığımda ortalama 41k ya denk geliyor.Ee tamam işte ona bile razıyım. Yok 50 bini geçer felan diyenler var
Annem kuzneim ve babam realme kullanıyor hiçbir sorunu yok taş gibi 3 u de babamda gt2 pro annemde realme 7 pro kuzende de düz realme 7 var ne bir donma ne de başka bir şey oldu şuana kadarAntutu puanları çok da takılacak bir durum değil açıkcası. Samsung performans harici optimizasyona önem veriyor. Liste başlarını görmesi çok zor.
Gereksiz, tüm kasa titanyum olsa ne olacak? Sivri bir yere düşünce o ekran çatlayacak her türlü. Onun harici de gidip tırın altına atmayacağız. Pazarlama için ilginç şeylere giriyor firmalar.230GR Titanyum, 223GR ya alüminyum ya paslanmaz çelik bakmadım lansmana. Ama ısırılmış elma gibi titanyum deyip sadece 3mm çerçeve koymamışlar tüm kasa titanyum. Zamanında Samsung'un başlattığı MP pazarlaması gibi Titanyum da pazarlama tekniği ile girdi piyasaya.
Lansman fiyat 41999 veya 42999 normal fiyatı 45 olucakGeçebilir hocam ona ben bir şey diyemem. O tamamen bizim türk dolandı- pardon satıcılarımızın kar marjıdır. Normalde vergilerini hesapladığımda ortalama 41k ya denk geliyor.
Yani telefonu ısıya tutmadığın uzaya çıkmadığın ya da çekiç yerine kullanmadığın sürece tamamen gereksiz algı operasyonu diyebiliriz .Gereksiz, tüm kasa titanyum olsa ne olacak? Sivri bir yere düşünce o ekran çatlayacak her türlü. Onun harici de gidip tırın altına atmayacağız. Pazarlama için ilginç şeylere giriyor firmalar.
Türkiyede bu fiyatlarda olması normal, zaten vergileri ekleyince dediğin tutarlara denk geliyor.Lansman fiyat 41999 veya 42999 normal fiyatı 45 olucak