zapkinus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 5,188
hocam kit ile beraber nerde 30k imiş link varsa atabilirmisin
yani alip kolay bir sekilde halletirebilir miyim? biraz aciklayabilir misiniz?Eğer doğru değerde direnç takılmışsa sıfırlama ve güncelleme durumunda IMEI tamiriniz zarar görmüyor. Yazılımsal durumun çeşitleri var.
keske bu suc su suc diye agzini yoracagina bunlar niye suc diye aklini yorsan hocam. gelisen bir toplum oluruz.Kamera kitinin boş iş olduğunu düşünmekle beraber S23U veya S24U öneririm. Yasal olmayan yollarla kayıt yapmanın önerilerini vs vermek yasal olarak suç.
Yani Hocam Eğer Standart bir kullanici iseniz bir telefona 30K vermeye değmez. Eger İş yapiyorsaniz Ozaman alin Ama onun disin da Ben Gecen Hafta 2 tane Mi 13 Pro aldim 8/256 versiyon TR disprotor Garantili. 20 K tuttu ikitane Ve Gayette Her acidan İyi cihaz tavsiye edrim Normalde Mi Garantin14..15 arası idiAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani alip kolay bir sekilde halletirebilir miyim? biraz aciklayabilir misiniz?
note 13 pro muYani Hocam Eğer Standart bir kullanici iseniz bir telefona 30K vermeye değmez. Eger İş yapiyorsaniz Ozaman alin Ama onun disin da Ben Gecen Hafta 2 tane Mi 13 Pro aldim 8/256 versiyon TR disprotor Garantili. 20 K tuttu ikitane Ve Gayette Her acidan İyi cihaz tavsiye edrim Normalde Mi Garantin14..15 arası idi
Araldaşim da Dirençli Senin model veya bir alt modelini aldi tam hatirlamiyorum ama O gayet Memnun du Sadece direnc yapan kisi İşin Ustası olmasi lazim İnce bir işcilik istiyorYani Hocam Eğer Standart bir kullanici iseniz bir telefona 30K vermeye değmez. Eger İş yapiyorsaniz Ozaman alin Ama onun disin da Ben Gecen Hafta 2 tane Mi 13 Pro aldim 8/256 versiyon TR disprotor Garantili. 20 K tuttu ikitane Ve Gayette Her acidan İyi cihaz tavsiye edrim Normalde Mi Garantin14..15 arası idi
Evetnote 13 pro mu
nerde yaptirdiAraldaşim da Dirençli Senin model veya bir alt modelini aldi tam hatirlamiyorum ama O gayet Memnun du Sadece direnc yapan kisi İşin Ustası olmasi lazim İnce bir işcilik istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Türkiyede bile bir cezası yok dünya genelinde zaten yasalKamera kitinin boş iş olduğunu düşünmekle beraber S23U veya S24U öneririm. Yasal olmayan yollarla kayıt yapmanın önerilerini vs vermek yasal olarak suç.
Değil adamım ne yasali bunun Türkçe karşılığı IMEI manipülasyonuTürkiyede bile bir cezası yok dünya genelinde zaten yasal