Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

zapkinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
5,188
merhaba. xiaomi 14 ultranin sahibinden uzerinden 30k civarina kamera kitiyle beraber satildigini gordum. ek olarak direnç kayıt ve imei yazılım mevzuları var. bu telefona hangi işlem yapılabiliyor? eksisi artısı nedir? bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?

@klc7

hocam kit ile beraber nerde 30k imiş link varsa atabilirmisin

Eğer doğru değerde direnç takılmışsa sıfırlama ve güncelleme durumunda IMEI tamiriniz zarar görmüyor. Yazılımsal durumun çeşitleri var.

Kamera kitinin boş iş olduğunu düşünmekle beraber S23U veya S24U öneririm. Yasal olmayan yollarla kayıt yapmanın önerilerini vs vermek yasal olarak suç.

hocam kit ile beraber nerde 30k imiş link varsa atabilirmisin
Screenshot_2025-01-18-22-09-36-79_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer doğru değerde direnç takılmışsa sıfırlama ve güncelleme durumunda IMEI tamiriniz zarar görmüyor. Yazılımsal durumun çeşitleri var.
yani alip kolay bir sekilde halletirebilir miyim? biraz aciklayabilir misiniz?

Kamera kitinin boş iş olduğunu düşünmekle beraber S23U veya S24U öneririm. Yasal olmayan yollarla kayıt yapmanın önerilerini vs vermek yasal olarak suç.
keske bu suc su suc diye agzini yoracagina bunlar niye suc diye aklini yorsan hocam. gelisen bir toplum oluruz.

Alıntıyı görüntüle

yani alip kolay bir sekilde halletirebilir miyim? biraz aciklayabilir misiniz?
Yani Hocam Eğer Standart bir kullanici iseniz bir telefona 30K vermeye değmez. Eger İş yapiyorsaniz Ozaman alin Ama onun disin da Ben Gecen Hafta 2 tane Mi 13 Pro aldim 8/256 versiyon TR disprotor Garantili. 20 K tuttu ikitane Ve Gayette Her acidan İyi cihaz tavsiye edrim Normalde Mi Garantin14..15 arası idi

Yani Hocam Eğer Standart bir kullanici iseniz bir telefona 30K vermeye değmez. Eger İş yapiyorsaniz Ozaman alin Ama onun disin da Ben Gecen Hafta 2 tane Mi 13 Pro aldim 8/256 versiyon TR disprotor Garantili. 20 K tuttu ikitane Ve Gayette Her acidan İyi cihaz tavsiye edrim Normalde Mi Garantin14..15 arası idi
note 13 pro mu

Araldaşim da Dirençli Senin model veya bir alt modelini aldi tam hatirlamiyorum ama O gayet Memnun du Sadece direnc yapan kisi İşin Ustası olmasi lazim İnce bir işcilik istiyor

Evet

Araldaşim da Dirençli Senin model veya bir alt modelini aldi tam hatirlamiyorum ama O gayet Memnun du Sadece direnc yapan kisi İşin Ustası olmasi lazim İnce bir işcilik istiyor

Evet
nerde yaptirdi

Geçen mini istiyodun şimdi devasa

Türkiyede bile bir cezası yok dünya genelinde zaten yasal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,155
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri