Neler Yeni

Xiaomi 14t pro mu s24FE mi?

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bir arkadaşımın telefoncusundan yurt dışı cihazı olarak 14t pro alma gibi bir şansım var, 25k'ya satıyor. Türkiye kaydını falan da yapıyorlar aldığımda. Fakat yurtdışı cihazı olduğu için S24 FE mi almak daha mantıklı olur yoksa 14T pro mu almalıyım bilemedim. Aşağı yukarı aynı fiyatları ödeyeceğim ama bildiğim kadarıyla 14T pro çok daha iyi bir telefon. Özellikle yurt dışı cihaz deneyimi olan arkadaşlar mantıklı mı değil mi konusunda beni aydınlatırsa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Akçay
Telefonu niçin kullanıyorsun fotoğraf mı oyun mu fotoğraf içinse s24 fe oyun için 14t pro

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,236
İsim
kilan embappe
Türkiye cihaz garantili S24 FE + 65W üçlü şarj aleti + Galaxy Buda 3 = 25K
vs
YD Kayıtlı 14T Pro = 25K

Acik ara S24 FE dostum, Xiaomi'ye çok bulaşmaya değmez inan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Akçay
vs
YD Kayıtlı 14T Pro = 25K

Hocam s24 fe kampanyası çok hızlı bitti şuan sadece şarj aletiyle 26k

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,236
İsim
kilan embappe
Hocam s24 fe kampanyası çok hızlı bitti şuan sadece şarj aletiyle 26k
45W şarj + S24 FE 8/256 + Buda 3 Pro ile 30K oluyor. S24 FE 25K buds 3 Pro 5,5K + şarj aleti 1,5K falan. Yine avantajlı ama keşke önceki hala dursaydı. Valla kampanya ütopik cazip bir hale getiriyordu telefonu, kampanyasız da zaten önerdigim bir cihazdi. Ben her türlü S24 FE alırım.

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu niçin kullanıyorsun fotoğraf mı oyun mu fotoğraf içinse s24 fe oyun için 14t pro
hocam fotoğraf çekmeyi seviyorum ara ara da oyun oynuyorum ama genelde ağır oyunlardan ziyade basit oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

45W şarj + S24 FE 8/256 + Buda 3 Pro ile 30K oluyor. S24 FE 25K buds 3 Pro 5,5K + şarj aleti 1,5K falan. Yine avantajlı ama keşke önceki hala dursaydı. Valla kampanya ütopik cazip bir hale getiriyordu telefonu, kampanyasız da zaten önerdigim bir cihazdi. Ben her türlü S24 FE alırım.
Hocam dediğiniz kampanyayı gördüm dün elimde hazır para olmadığı için alamadım maalesef yarına bu kampanya stoğu kalırsa değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama kampanya biterse ne yaparım onu düşünüyorum daha çok.

Marginale

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Muhammed efe
vs
YD Kayıtlı 14T Pro = 25K

İndirim bitmiş dün geceden beri samsung ile tartıştım ama yok 10 adet ile sınırlıymış. Şu an o ürünler yok ve fiyat daha pahalı.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Erdem çay
Xioami kullanıcı olarak söylüyorum net Samsung s24fe

Kullanıcısı olarak özellikle belirttim bazı arkadaşlar kullanıcısı olduğu malı övmeyi çok sever

Xioami beş para etmez markadır. İos cihaz çıkartsa onuda mahveder yazılımıyla

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,351
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Xioami kullanıcı olarak söylüyorum net Samsung s24fe

Kullanıcısı olarak özellikle belirttim bazı arkadaşlar kullanıcısı olduğu malı övmeyi çok sever

Xioami beş para etmez markadır. İos cihaz çıkartsa onuda mahveder yazılımıyla
Redmi Note 9 falan mı kullanıyosun HyperOS üst cihazlarda OneUI 6.1 den 100 kat falan daha akıcı muhtemelen en az akıcı Android 14 arayüzü falan. Oneui da animasyonlar dayatmalı bildiğin stok androidin daha akıcı versiyonu gibi animasyonu bekliyosun bu yüzden hiçbir android arayüzü ios kadar akıcı olamıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Akçay
hocam fotoğraf çekmeyi seviyorum ara ara da oyun oynuyorum ama genelde ağır oyunlardan ziyade basit oyunlar

Hocam dediğiniz kampanyayı gördüm dün elimde hazır para olmadığı için alamadım maalesef yarına bu kampanya stoğu kalırsa değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama kampanya biterse ne yaparım onu düşünüyorum daha çok.
S24 fe alabilirsin o zaman

Oyle bir kombinasyon yaptığımız zamanda fiyat avantajı kalmıyor maalesef

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Erdem çay
Redmi Note 9 falan mı kullanıyosun HyperOS üst cihazlarda OneUI 6.1 den 100 kat falan daha akıcı muhtemelen en az akıcı Android 14 arayüzü falan. Oneui da animasyonlar dayatmalı bildiğin stok androidin daha akıcı versiyonu gibi animasyonu bekliyosun bu yüzden hiçbir android arayüzü ios kadar akıcı olamıyor zaten
13t kullanıyorum zaten sorun da bu konu cihaz yada cihaz sürümü değil. İlk yanılgınız burdan.

Custom Android yapan firmaların içinde stok Androide en yakın oneplus gibi markaların yanında diğerleri s3 mini gibi kalıyor. Hyperos 2. dahil buna.

Uzun bir süre oneplus yada bu konunun en iyisi pixel kullandıktan sonra Android in aslında en büyük probleminin firmaların kendi çıkarı için kullandığı yan uygulamaların sistemi şişirmesi olduğunu anlıyorsunuz. Heryerden reklam yada gereksiz uygulama fışkırıyor.

Telefonda sadece kamere galeri gibi zaruri uygulamalar olmalı facebook youtu.be dahil kullanıcı isterse indirmeli bu kafadan çıkmadıkları sürece xioami gibi firmalar dxomark dahil hiç bir zaman tepeye oynayamacak. Gücünü yazılım yerine firmalarla anlaşarak stok yüklü gelmesi için uğraşıyor.

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
13t kullanıyorum zaten sorun da bu konu cihaz yada cihaz sürümü değil. İlk yanılgınız burdan.

Custom Android yapan firmaların içinde stok Androide en yakın oneplus gibi markaların yanında diğerleri s3 mini gibi kalıyor. Hyperos 2. dahil buna.

Uzun bir süre oneplus yada bu konunun en iyisi pixel kullandıktan sonra Android in aslında en büyük probleminin firmaların kendi çıkarı için kullandığı yan uygulamaların sistemi şişirmesi olduğunu anlıyorsunuz. Heryerden reklam yada gereksiz uygulama fışkırıyor.

Telefonda sadece kamere galeri gibi zaruri uygulamalar olmalı facebook youtu.be dahil kullanıcı isterse indirmeli bu kafadan çıkmadıkları sürece xioami gibi firmalar dxomark dahil hiç bir zaman tepeye oynayamacak. Gücünü yazılım yerine firmalarla anlaşarak stok yüklü gelmesi için uğraşıyor.
hocam dediğiniz konularda Samsung'un Xiaomi'den iyi taraflarını pek anlayamadım. İki taraf da android olduğu için aynı hesaba çıkmıyor mu dediğiniz şekilde?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Ömür
S24fe en mantıklısı kamera olarakda oyun performansı olarak da gayet yeterli

Top Bottom