Xiaomi 15 alınır mı?

kimse işlemci hakkında birsey dememiş 😶
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzak dur tavsiye etmıyorum bende 14t pro alacaktım s24 ultra aldım samsung al kafan raahat olsun
suanda samsung var çok kötü. ayrıca s24u bütçemin 2 katında.

bana cihaz mantıklı geliyor 30.500₺ (ithalatçı garantili) fiyatı var ama aklımda birkaç soru var.

işlemcisi sorun çıkarır mı?
snapdragon olsa gözüm kapalı alırdım ama mediatek hiç kullanmadığım için performansından şüpheliyim. aktifte exynos kullandığım ve performansı rezalet olduğu için benim kırmızı çizgim

bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
sadece sıfır bakıyorum. bu fiyat bandında ip13 var. samsung tarafında da exynos kullanıldığı için detaylı bakmadım. önerilere açığım

ithalatçı garantili mi yd server kayıtlı mı?
aklımdaki en büyük soru işareti de bu. hangisi daha iyidir

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
30kya honor 200 pro alırdım ben ithalatçı garantili cihaz asla önermem

15 ultra ne sunuyor

telefona o kadar para veriyoruz birazda görünüşü güzel olsun
15ultra sd elit x soc ve en üst düzey kamera performansı sunuyor 120x yakınlaştırma var 14u da sd 8gen 3 var

İşletim sistemi çok kötü. S24 FE bakın

15ultra sd elit x soc ve en üst düzey kamera performansı sunuyor 120x yakınlaştırma var 14u da sd 8gen 3 var
bana o kadar uçuk bir şey lazım değil ya, 15 yeter gibi duruyor. küçük telefon daha güzel oluyor bence.
İşletim sistemi çok kötü. S24 FE bakın
exynos işlemci almıyorum. önceden 4 yıl kadar xiaomi kullandım benim için iyi bir işletim sistemi.

30kya honor 200 pro alırdım ben ithalatçı garantili cihaz asla önermem
xiaomi 15 bakıyorum.

bana o kadar uçuk bir şey lazım değil ya, 15 yeter gibi duruyor. küçük telefon daha güzel oluyor bence.

exynos işlemci almıyorum. önceden 4 yıl kadar xiaomi kullandım benim için iyi bir işletim sistemi.

xiaomi 15 bakıyorum.
Bence de küçük telefon çok daha iyi ama ilte android cihazların genelinde büyük cihazlarının tasarımı daha öne çıkarıyor

bi bildiğiniz varsa söyleyin sonuçta fikir almak için açtım bu konuyu. ama benim görüşüm exynosun kötü olduğu. hem şuanda kullandığım telefondaki performansı hemde samsungun yeni serisinde exynos kullanmaması buna örnek

bi bildiğiniz varsa söyleyin sonuçta fikir almak için açtım bu konuyu. ama benim görüşüm exynosun kötü olduğu. hem şuanda kullandığım telefondaki performansı hemde samsungun yeni serisinde exynos kullanmaması buna örnek
versus sitesi neredeyse hiçbir bilgi vermiyor. puanlamalardır karşılaştırmalar dır hepsi çöp. Exynos 2023 den sonra düzeltti. gayet iyi çalışıyor. Xiaomi'nin işletim sistemi çok kötü derken şaka yapmıyorum; rezalet.

yd 14t pro 512 gb 12 gb ram kullanıyorum. Hızlı bir telefon 120 watt şarj aleti ile nerden baksan 20 dk dolduruyor. soru sorabilirsin

Ekler

• Screenshot_2025-04-27-13-45-36-008_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-04-27-13-45-36-008_com.android.settings.jpg
    1.2 MB · Hit: 35
  • Screenshot_2025-04-27-13-45-47-268_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-04-27-13-45-47-268_com.android.settings.jpg
    442.8 KB · Hit: 31

xiaomi 15 bakıyorum.
kardeş 30k bütçeden ne ara 50 60kya çıktın dalga mı geçiyon Allah kitap için

Geri