Xiaomi 15 alınır mı?

Bu arada Xiaomi 15 i o fiyata bulduysan kesin alınır .

yd 14t pro 512 gb 12 gb ram kullanıyorum. Hızlı bir telefon 120 watt şarj aleti ile nerden baksan 20 dk dolduruyor. soru sorabilirsin
şuan yd 15 düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş 30k bütçeden ne ara 50 60kya çıktın dalga mı geçiyon Allah kitap için
50 60a geçmedim. yd alacağım.

Bu arada Xiaomi 15 i o fiyata bulduysan kesin alınır .
yd server kayıtlı 32.5

şuan yd 15 düşünüyorum

50 60a geçmedim. yd alacağım.

yd server kayıtlı 32.5
Bence o fiyatta fena deil başka yerlerde daha ucuza bulunabilir hocam .

arayüz gayet güzel akıcı ben zaten arkadaşımdan görerek aldım çokta menmunum kayıt dahil 29k aldım server kayıt adam kayıdını yapıp gönderdi
fiyatıda bayağı iyiymiş valla şuan en mantıklı bu cihaz bana göre

çok memnunum tek eksi noktasi diğer cihazlardan 1 tık küçük kompak 6.3 inç

çok küçük değil yanlış olmasin 6.7 lere alişinca insan :)
bence küçük cihazlar daha iyi mağazasında bakmıştım ele çok güzel oturuyor

bence küçük cihazlar daha iyi mağazasında bakmıştım ele çok güzel oturuyor
Evet şuan ondan yazıyorum ben baya baya menmunum aga isteyen istediğini dedin ben gidip 50k verip aynı ürünü almam yd varken biri diyor yok reklam var biri diyor yok bilmem ne yıllardır kullanıyorum ben memnunum menmun olmasam niye alayım birdaha yine xiaomi alırım ben sorun yok

Birde mi15 düz sürüm olduğu için kamerasindan çok bir şey beklememiştim ama baya güzel kamerası hatta 28 liraya alınacak en iyi kamera

cihazlar güzel lakin şu reklam işini kökten kapatamıyorsunuz ne yaparsanız yapın durmadan bildirim ekranında reklam var şirket hattım redmi illallah ettirdi en son saldım artık uğraşmıyorum durmadan kızlarla sohbet reklamları çıkıp duruyor :D

cihazlar güzel lakin şu reklam işini kökten kapatamıyorsunuz ne yaparsanız yapın durmadan bildirim ekranında reklam var şirket hattım redmi illallah ettirdi en son saldım artık uğraşmıyorum durmadan kızlarla sohbet reklamları çıkıp duruyor :D
mi browser bildirimlerini kapatıp çözüyorlardı bildiğim kadarıyla

Ben de neden reklam yok?? Hiç 0? Hepsini kapat bitti

Geri