Xiaomi 15 alınır mı?

Açık dünya oyunlarını çok seviyorum da ondan dolayı full ayarlarda oynamak için alacam
O bütçede bir çok telefon oynatır hocam rahat olun ama s24u nun eksisi köşeli tasarımı ve sanırım bazi modellerde kumlanma problemi oluyor sanırım ama ben karşılaşan görmedim

O bütçede bir çok telefon oynatır hocam rahat olun ama s24u nun eksisi köşeli tasarımı ve sanırım bazi modellerde kumlanma problemi oluyor sanırım ama ben karşılaşan görmedim
Hocam o düzeltildi köşeleri yumuşatıldı diye biliyorum

Hocam bilgisayar mühendisliği veya fppro gibi yerlerde çalışmayı önerir misiniz? Sayısalım güzel zaten.
Daha çok var hocam size 5 sene sonra o meslekler ne olur bilemem baksana yapay zekaya biraz daha zorlarsa film sektörünü bitircek onun için şimdiden 5 sene sonra secicegin bir meslek söylemem doğru olmaz ama fppro derken telefon tamiri yapmaktan mı bahsediyorsun

25 e 4060lı diziliyor ya
25 e Xiaomi 14 öneririm kulaklık falan alır veya artan paraya bilgisayara daha geliştirme yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok var hocam size 5 sene sonra o meslekler ne olur bilemem baksana yapay zekaya biraz daha zorlarsa film sektörünü bitircek onun için şimdiden 5 sene sonra secicegin bir meslek söylemem doğru olmaz ama fppro derken telefon tamiri yapmaktan mı bahsediyorsun
Evet

25 e 4060lı diziliyor ya
Dizilir
Pc işi sıkıntı
Neden hocam

Hocam o düzeltildi köşeleri yumuşatıldı diye biliyorum
25 ultrada yumusadı 24 köşeli

25 e Xiaomi 14 öneririm kulaklık falan alır veya artan paraya bilgisayara daha geliştirme yapar

Evet
Hocam herkes kaçağa yanasmaya bilir ondan bisi diyemem

Evet
Telefon tamiri için bölüm okumak gerekir mi bilmiyorum ama orda işçi olarak diyorsan maaşlarının çok iyi olacağını sanmıyorum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,396
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri